iPhone 2017 volledig van glas om draadloos op te kunnen laden


We zijn hier op NieuweMobiel.NL vrij kritisch op de iPhone en dat heeft een reden. Als de iPhone ergens in achterloopt is het wel de manier hoe je hem oplaadt. Snelladen zit er niet bij en draadloos al helemaal niet. Dat gaat mogelijk veranderen.

Nu gaat dit bericht niet noodzakelijkerwijs over snelladen. Ergens jammer want het duurt nog steeds vele uren voordat je iPhone helemaal vol is. Inmiddels kun je dankzij technieken als Quick Charge, Adaptive Fast Charging, TurboPower, VOOC en Dash Charge met slechts een paar minuten weer vele uren vooruit. Apple loopt hier inmiddels ongelofelijk in achter. Dat verandert mogelijk met de iPhone die in 2017 moet uitkomen. Wat die in ieder geval ook kan is draadloos opladen. Daarvoor is wel een volledig glazen behuizing nodig. Dat is omdat een metalen achterkant een goede werking nogal in de weg staat.

iPhone van glas
Volgende iPhone van glas?

Een volledig glazen iPhone is niet nieuw voor Apple. Voor de iPhone 4 en iPhone 4s gebruikte Apple al eens een glazen achterkant. Erg succesvol was dat toen niet omdat het erg gevoelig bleek voor valschade. Er liepen in die tijd erg veel mensen rond met een gebarsten achterkant, wat dan zelfs ook weer vreemd genoeg in de mode kwam. Hopelijk weet Apple de achterkant van de iPhone 2017 wat beter te beschermen tegen dit soort ongelukjes. Glas is de afgelopen jaren veel steviger geworden, denk bijvoorbeeld aan het nieuwe Gorilla Glass 5 dat speciaal gemaakt is om bescherming te bieden tegen valschade. Of de zijkanten van metaal worden gemaakt zoals bijvoorbeeld bij de Samsung Galaxy S7 het geval is moet nog maar blijken. Daar kan Apple nog even over nadenken. De volgende iPhone wordt niet voor september 2017 verwacht.

Foto: Nowhereelse.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel