Simpel sim only


Simpel sim only abonnement nodig? Voor wie niet moeilijk wil doen maar gewoon eenvoudig en voordelig een sim only aansluiting nodig heeft is Simpel de aangewezen partij. Alle Simpel aansluitingen op een rij, vergelijk bundels en vind de beste aanbieding. Lees verder


Simpel is een aanbieder van sim only abonnementen dat gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile. Het bedrijf is door de jaren heen in handen geweest van verschillende partijen. Zo werd Simpel in 2010 overgenomen door T-Mobile, in 2014 ging het zelfstandig verder en eind 2020 werd het wederom overgenomen door T-Mobile.

Simpel plus- en minpunten

  • Maximale controle
  • Best geteste netwerk
  • Duidelijke tarieven
  • Niet maandelijks opzegbaar

Simpel bundels

Simpel biedt relatief veel verschillende abonnementen aan ieder met andere bundels. Er zijn al bundels van 50 belminuten waardoor je voor weinig geld bereikbaar kunt zijn. Voor enkele euro's per maand heb je al een simkaart. Simpel kent abonnementen met een looptijd van 1 en 2 jaar waarbij je maandelijks bundels kosteloos kunt verhogen en verlagen.

Simpel klantenservice

Maximale 4G-snelheid Simpel

Voor een virtuele aanbieder kent Simpel een relatief hoge datasnelheid van 75 Mbit/s. Andere prijsvechters blijven meestal steken op 25 Mbit/s. En doordat je gebruikmaakt van het T-Mobile netwerk heb je een landelijk dekkend netwerk tot je beschikking. Zie hier de volledige T-Mobile dekkingskaart.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!