hollandsnieuwe sim only vergelijken


hollandsnieuwe sim only abonnement nodig? Bekijk alle aanbiedingen, vergelijk bundels met prijzen en lees meer informatie over sim only abonnementen van hollandsnieuwe. Lees verder

Er zijn (nog) geen aanbiedingen gevonden die aan jouw selectie voldoen. Verwijder enkele zoekopties of begin opnieuw.

hollandsnieuwe is een virtuele provider van Vodafone. Dat wil zeggen dat je belt en internet via het Vodafone-netwerk maar de factuur krijgt van hollandsnieuwe.

hollandsnieuwe bundels

hollandsnieuwe biedt sim only abonnementen aan met een looptijd van 1 of 2 jaar. Maandelijks opzeggen kan dus niet. Wel kun je iedere maand weer een bundel uitkiezen die het beste bij jou past. Dat kan gratis, zowel naar boven als naar beneden. Ben je door je bundel heen dan kun je eenvoudig extra bijkopen. Je komt dus niet ineens voor onaangename verrassingen voor wanneer je meer gebeld hebt.

Vodafone-netwerk

Alle hollandsnieuwe klanten maken gebruik van het Vodafone-netwerk. Dat geldt zowel voor spraak als voor data. De maximum downloadsnelheid van een hollandsnieuwe sim only aansluiting is 150 Mbit/s. Dat is weliswaar lager dan een sim only van Vodafone maar je betaalt dan ook minder. Benieuwd waar je allemaal bereik hebt? Bekijk hier de Vodafone dekkingskaart.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!