Lebara sim only


Lebara sim only nodig? Hier vergelijk je eenvoudig alle Lebara sim only abonnementen. Vergelijk bundels en vind de scherpste aanbieding bij de beste aanbieder. Betaal nooit meer teveel voor bellen. Lees verder


Lebara is in Nederland een aanbieder van simonly en prepaid. Het bedrijf richtte zich in het begin vooral op het goedkoop bellen naar internationale nummers.

Lebara geschiedenis

Het bedrijf Lebara werd in 2001 opgericht door een drietal uit Sri Lanka: Leon Rasiah, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan. De naam Lebara bestaat uit de eerste twee letters van de naam van iedere oprichter. Lebara is sinds 2004 actief in Nederland en maakt gebruik van het KPN-netwerk. De slogan van Lebara is "logisch".

Lebara plus- en minpunten

  • Voordelige tarieven
  • KPN-netwerk
  • Altijd gratis aanpassen
  • (Nog) geen 5G aanbod

Looptijd Lebara sim only

Lebara biedt sim only abonnementen aan met een looptijd van 1 of 24 maanden. Het voordeel van een maandelijks opzegbaar abonnement is dat je flexibel bent. Je kiest een 24 maanden abonnement wanneer je de laagste kosten wilt. In beide gevallen kun je probleemlos van bundel wisselen.

Lebara klantenservice

Lebara bundels

Alle Lebara aansluitingen hebben onbeperkt bellen en sms'en. Je kiest alleen een 4G-bundel. Onbeperkt is niet echt onbeperkt, Lebara werkt met een zogenaamde Fair-Use-Policy (FUP). Dat komt er in de praktijk op neer dat je iedere maand 3000 minuten en 1000 sms'jes krijgt.

Lebara review score on Trustpilot
Lebara scoort met een 4.2 een "Goed" op Trustpilot

Datasnelheid Lebara

Alle Lebara sim only aansluitingen hebben de beschikking over 4G met een maximale downloadsnelheid van 25 Mbit/s. Dat mag officieel 4G heten maar het haalt bij lange na niet de 4G-snelheid die KPN zelf aanbiedt van 300 Mbit/s. Daar staan dan ook wel weer flink lagere prijzen tegenover. Wil je weten waar je allemaal bereik hebt met een Lebara sim bekijk dan de KPN dekkingskaart.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!