Apple iPhone 4S


Apple iPhone 4S (A1387)
Apple iPhone 4S schuin
Apple iPhone 4S achterkant
Apple iPhone 4S linkerzijkant
Apple iPhone 4S voorkant zwart
Apple iPhone 4S voorkant wit
Beoordeling
4 beoordelingen
 
Schrijf ook een beoordeling
Status
VerkrijgbaarRozeWitZwart
Schermformaat
3,5 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Apple iPhone 4S

  • Veel verbeteringen aan hard- en software
  • Eerste iPhone met dual-core processor en Full HD-video
  • Verbeterd bereik

Minpunten Apple iPhone 4S

  • Scherm van 3,5 inch is vandaag de dag erg klein

Prijsvergelijker Apple iPhone 4S
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
KPN € 34,00 € 0,00 24 mnd 300 500 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Apple iPhone 4S met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

Review Apple iPhone 4S

Review Apple iPhone 4S Eigenlijk had dit de review van de iPhone 5 moeten zijn. Begin oktober verzamelde Apple de wereldpers om daar de nieuwste telg in de iPhone-familie te presenteren. Algemeen aangenomen werd dat daar de iPhone 5 met een geheel vernieuwd ontwerp en een groter beeldscherm getoond zou worden. In plaats daarvan werd er een "S" achter de huidige iPhone 4 geplaatst en dat was het dan. We zouden onszelf dan ook veel moeite besparen door de review van de iPhone 4 te pakken en te copy/pasten. Lees verder


De Apple iPhone 4S in het kort

De Apple iPhone 4S mag dan op een kleine update van de iPhone 4 lijken, niets is minder waar. De verschillen met de iPhone 4S zitten hem met name onder de motorkap en die lichten we graag toe.

iSight camera en A5-processor

Natuurlijk ziet de iPhone 4S er nog steeds stijlvol uit met een metalen rand en glazen panelen. Het grootste verschil zit binnenin. Zo is daar een flink verbeterde camera met nieuwe optics. Video kan in Full HD en maximaal 30 frames per seconde opgenomen worden. De camera van de iPhone 4S schiet ook veel sneller foto's. Maar niet alleen de camera is er sneller op geworden. Ook de nieuwe Apple A5 processor is stukken krachtiger. Het is dezelfde chip als in de iPad 2 en twee maal sneller dan z'n voorganger en op grafisch gebied zelfs een 9-voud daarvan.

Belangrijkste Apple iPhone 4S specificaties

  • Verkrijgbaar in 8, 16, 32 of 64GB aan opslagruimte
  • 8-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
  • 3.5 inch scherm voorzien van Gorilla Glass
  • Dual-core Apple A5-processor op 800 MHz

Verbeterde antenneband

Qua uiterlijk zit het verschil hem met name in de antennaband. Daarvan kunnen nu bepaalde delen uitgeschakeld worden wanneer dat voor het ontvangst beter is. Met de iPhone 4 introduceerde Apple het huidige ontwerp waarbij de antenne aan de buitenkant zit. Vooral als bepaalde delen aangeraakt worden kan dat signaalverlies opleveren. Die problemen zijn bij de iPhone 4S dus opgelost.

Apple iPhone 4S voorkant zwart

Instap-iPhone

Momenteel geldt de iPhone 4S als Apple's instap-iPhone. Het is ook de oudste iPhone die nog geschikt is voor het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Dat prijsverschil komt niet alleen door z'n leeftijd, ook het scherm is met 3,5 inch een halve inch kleiner dan z'n opvolger. De Apple iPhone 4S is dus de voordeligste iPhone die je nieuw kunt kopen.

Apple iPhone 4S prijzen

De Apple iPhone 4S kan momenteel alleen met een abonnement worden afgesloten. Zonder bijbetalen heb je dan al vanaf 34 euro een exemplaar in huis. Dat is in combinatie met een 2-jarig abonnement. Voor alle prijzen met een 1-jarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina. Daar kun je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op looptijd. Het is daar ook mogelijk te zoeken op minuten of sms’jes, MB’s en hoeveel je maximaal wilt betalen aan maandelijkse kosten. De iPhone 4S is te krijgen in 3 verschillende uitvoeringen: roze (Pink), wit (White) en zwart (Black). Er zijn geheugenuitvoeringen van 8 GB, 16 GB, 32 GB en 64 GB groot.


Concurrenten van de Apple iPhone 4S

Vergelijk de Apple iPhone 4S met deze producten


Praat mee over de Apple iPhone 4S