Apple iPhone 4S

8,7 / 10 op basis van 5 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Apple iPhone 4S (A1387)
Apple iPhone 4S schuin
Apple iPhone 4S achterkant
Apple iPhone 4S linkerzijkant
Apple iPhone 4S voorkant zwart
Apple iPhone 4S voorkant wit

Vergelijkbaar met de iPhone 4S en wel verkrijgbaarReviews over de Apple iPhone 4S

8,7
5 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Apple iPhone 4S review”

·

 • Retina
 • Camera & Video
 • Besturingssysteem
 • Grootte beeldscherm
 • Prijs
 • Weinig vernieuwing

Apple iPhone 4S review: apple iPhone 4S review Eigenlijk had dit de review van de iPhone 5 moeten zijn. Begin oktober verzamelde Apple de wereldpers om daar de nieuwste telg in de iPhone-familie te presenteren. Algemeen aangenomen werd dat daar de iPhone 5 met een geheel vernieuwd ontwerp en een groter beeldscherm getoond zou worden. In plaats daarvan werd er een "S" achter de huidige iPhone 4 geplaatst en dat was het dan. We zouden onszelf dan ook veel moeite besparen door de review van de iPhone 4 te pakken en te copy/pasten.


·

Na vele (mn Android...) omzwervingen, uiteindelijk beland bij de iphone 4S. Geweldig!!!

1 0

·

Duur maar oh zo goed! Een grote vooruitgang t.ov. mijn oude nokia N900! Deze iphone is geniaal snel en werkt precies zoals als ik het wil! Ik mis zelfs mijn toetsenbord van mijn n900 niet touchscreen typen is dus ook prima.

1 0

Alle Apple iPhone 4S reviews


Beschrijving van de Apple iPhone 4S

De Apple iPhone 4S mag dan op een kleine update van de iPhone 4 lijken, niets is minder waar. De verschillen met de iPhone 4S zitten hem met name onder de motorkap en die lichten we graag toe.

iSight camera en A5-processor

Natuurlijk ziet de iPhone 4S er nog steeds stijlvol uit met een metalen rand en glazen panelen. Het grootste verschil zit binnenin. Zo is daar een flink verbeterde camera met nieuwe optics. Video kan in Full HD en maximaal 30 frames per seconde opgenomen worden. De camera van de iPhone 4S schiet ook veel sneller foto's. Maar niet alleen de camera is er sneller op geworden. Ook de nieuwe Apple A5 processor is stukken krachtiger. Het is dezelfde chip als in de iPad 2 en twee maal sneller dan z'n voorganger en op grafisch gebied zelfs een 9-voud daarvan.

Belangrijkste Apple iPhone 4S specificaties

 • Verkrijgbaar in 8, 16, 32 of 64GB aan opslagruimte
 • 8-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
 • 3.5 inch scherm voorzien van Gorilla Glass
 • Dual-core Apple A5-processor op 800 MHz

Verbeterde antenneband

Qua uiterlijk zit het verschil hem met name in de antennaband. Daarvan kunnen nu bepaalde delen uitgeschakeld worden wanneer dat voor het ontvangst beter is. Met de iPhone 4 introduceerde Apple het huidige ontwerp waarbij de antenne aan de buitenkant zit. Vooral als bepaalde delen aangeraakt worden kan dat signaalverlies opleveren. Die problemen zijn bij de iPhone 4S dus opgelost.

Apple iPhone 4S voorkant zwart

Instap-iPhone

Momenteel geldt de iPhone 4S als Apple's instap-iPhone. Het is ook de oudste iPhone die nog geschikt is voor het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Dat prijsverschil komt niet alleen door z'n leeftijd, ook het scherm is met 3,5 inch een halve inch kleiner dan z'n opvolger. De Apple iPhone 4S is dus de voordeligste iPhone die je nieuw kunt kopen.


De Apple iPhone 4S in het nieuws

iPhone 5s iPhone 6 Speaker

Eerste onderdelen volgende generatie iPhone binnen?

Geruchten ·

Nu Apple de iPhone 5 al enige tijd geleden gelanceerd heeft hebben ze genoeg tijd over om alvast aan de nieuwe generatie iPhone te sleutelen. En aangezien de 5 een "grote update" is zijn ze met deze snel klaar, de eerste onderdelen zijn namel

De bron heeft enkele luidsprekers weten te bemachtigen die bedoeld zijn voor nieuwere iPhones. Het zijn er twee dus wordt direct gedacht dat Apple twee verschillende versies gaat aankondigen; een iPhone 5S en een iPhone 6. Wij geloven er helemaal niets van, maar je weet het natuurlijk nooit bij Apple.

Apple iPhone 5S and 6 iPhone parts

Als de onderdelen al echt zijn, dan verdenken we Apple er van om meer onderdelen te laten maken die als doel hebben verwarring te zaaien. We herinneren je graag aan de aankondiging van de iPhone 4S die ondanks veel uitgelekte onderdelen er toch precies hetzelfde uitzag als de iPhone 4. Wij wagen ons niet weer aan voorspellingen dus ook dit keer niet.

Bron: Nowhereelse.fr

 • Tags:
 • iphone5s
 • iphone6
 • onderdelen

Apple Nfc

Is dit NFC op de nieuwe iPhone 5?

Geruchten ·

NFC is één van de veel genoemde eigenschappen van de nieuwe iPhone 5. Bewijs daarvoor was er tot voor kort echter nog niet. Laten deze nieuwe onderdelen dan voor het eerst het bewijs van aanwezigheid van NFC zien?

Het zou zo maar kunnen. NFC zou in combinatie met Passbook wat nieuw in iOS 6 zit wel eens een 'killerapp' kunnen zijn. Volgens een Japanse blog zou de omcirkelde chip zomaar één van NXP's producten kunnen zijn. Daarmee krijgt de nieuwe iPhone niet alleen NFC-functionaliteit, maar tevens een van Nederlands component onder de motorkap.

NFC on iPhone 5?
NFC-module op de iPhone 5?

NFC bestaat al geruime tijd, maar weinig fabrikanten vonden er tot op heden een geschikte functie voor. Apple introductie samen met iOS 6 de toepassing Passbook waarmee klantenkaarten en toegangskaartjes gedigitaliseerd werden. Een samenwerking met NFC zou voor de hand liggen, maar bewijs daarvoor ontbrak nog. Algemeen aangenomen wordt dat Apple de opvolger van de iPhone 4S tijdens een speciaal event op 12 september aankondigt.

Via: AppleInsider.com

 • Tags:
 • iphone5
 • nfc
 • nxp

Exit

Hooggeplaatste topmannen verlaten Apple

Telecomnieuws ·

Ging vorige maand Bob Mansfield, hoofd Hardware Engineering, nog met vervroegd pensioen, ditmaal is het Jim Keller die het bedrijf verruilt voor chipbouwer AMD. Keller was binnen Apple onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle A4- en A5-processor.

Hiermee verliest Apple wederom een belangrijke medewerker die mede verantwoordelijk was voor het succes van Apple. De mobiele processors die de iPhone, iPad en iPod aansturen staan erg hoog aangeschreven niet alleen qua rekenkracht maar ook qua energiezuinigheid.

Apple A5 in Apple iPad
Eén van Kellers creaties; de A5-processor

De leeftijd van Bob Mansfield is niet publiekelijk bekend, maar geschat wordt dat hij een jaar of 52 is. In tijden waarin de pensioengerechtelijke leeftijd omhoog gaat naar 67 is dat opmerkelijk vroeg. In deze tijd is het niet raar dan mensen zo nu en dan van baan wisselen, maar van wie een hooggeplaatste functie bekleed in één van de succesvolste bedrijven ter wereld wel. Vooral binnen korte tijd.

Het is alweer de derde topman die succesbedrijf Apple verlaat na het overlijden van (mede)oprichter Steve Jobs. Eind vorig jarig was het Ron Johnson die het bedrijf verliet. Hij stond aan de wieg van het succes van de Apple Stores.

 • Tags:
 • apple
 • johnson
 • keller
 • mansfield

iPhone 5 Assembly

Volledig geassembleerde iPhone 5 duikt op

Geruchten ·

Nu de lancering van de nieuwe iPhone 5 dichterbij komt duiken steeds meer plaatjes en info op. Ditmaal geen render, bouwtekening of plastic prototype maar een uit losse onderdelen opgebouwde telefoon.

Als we de bron mogen geloven is dit de nieuwe iPhone 5. Hij kwam in het bezit van alle losse onderdelen en zette ze voor de volledigheid in elkaar, waarvoor onze dank. Zo op het eerste gezicht is het een uitgerekte iPhone 4S. Toch voldoet deze iPhone aan eerdere geruchten, namelijk een groter scherm, een vernieuwde connector en de metalen achterplaat.

iPhone 5 front

Het ontwerp zal velen teleurstellen. Vooral zij die hoopten op een geheel vernieuwd ontwerp. Apple lijkt nog even te voorborduren op het huidige ontwerp, met hier en daar lichte aanpassingen. Waaronder een titanium-look. En waarom zou het ook, "never change a winning team" luidt het gezegde.

iPhone 5 rear

Toch lijkt de nieuwe iPhone 5 een flink dunner dan z'n voorganger. Wie dacht dat een groter schermoppervlakte gelijk staat aan een langere batterijduur komt daardoor waarschijnlijk bedrogen uit. Apple kennende zal de batterij weliswaar groter zijn maar zal het uithoudingsvermogen ongewijzigd blijven.

iPhone 5 side

Omdat we steeds vaker zelfde plaatjes te zien krijgen lijkt het er op dat de introductie van de nieuwe iPhone 5 steeds dichterbij komt. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ergens in september of oktober gebeuren. Heb nog even geduld dus.

Bron: Ilab.cc

 • Tags:
 • iphone5
 • newiphone

Apple

Kwartaalcijfers Apple stellen teleur

Telecomnieuws ·

De kwartaalcijfers van de fabrikant van de iPhone zijn binnen en ondanks een geboekte winst van 8,8 miljard dollar stellen de cijfers toch teleur. Analisten rekenden op meer verkochte iPhones.

De omzet kwam uit op $35 miljard terwijl analisten gerekend hadden op tenminste $37 miljard. De winst kwam uit op $8,8 miljard en dat was grotendeels het gevolg van 26 miljoen verkochte iPhones, 28 procent meer dan dezelfde periode vorig jaar. De verkoop van iPads groeide zelfs 84% tot 17 miljoen.

Apple Store NYC
De Apple Store in New York

Toch vielen de cijfers tegen. Apple had zowel last van de economische malaise in West-Europa als geruchten over een naderende introductie van de iPhone 5. Het aandeel Apple werd gisteren daarom ook afgestraft op de beurs. Toch kunnen aandeelhouders uitkijken naar wederom een dividenduitkering.

 • Tags:
 • apple
 • kwartaalcijfers

Chrome For Ios Snapshot

Chrome beleeft vliegende start op iOS

Telecomnieuws ·

Sinds Google een versie van Chrome voor de iPhone en iPad heeft vrijgegeven heeft het al bijna 1,5 procent marktaandeel bemachtigd. Vooral knap als je bedenkt dat Google met Chrome for iOS zich in het hol van leeuw waagt.

Dat percentage klinkt niet veel maar besef dat Chrome for iOS nog maar een maand verkrijgbaar is voor de iPhone en dat het niet als standaard browser ingesteld kan worden. Bovendien mag Chrome niet gebruik maken van de veel snelere V8 Javascript-engine waarmee Safari werkt.

Chrome for iOS adaption

Er is trouwens een manier om van Chrome toch de standaardbrowser te maken. Mocht je iPhone gejailbreakt zijn kun je gebruikmaken van BrowserChooser. Als je echter niet zover wilt gaan kun je middels Javascript er toch voor zorgen dat bladwijzers in Chrome openen via de tip van Jon Abrams.

Overigens is het percentage berekend door Chitika dat mobiele advertenties monitort van Amerikaanse en Canadese gebruikers. Natuurlijk is het maar een schatting maar ook wij zien in onze omgeving mensen steeds vaker van Chrome gebruikmaken.

Bron: Chitika.com

 • Tags:
 • browser
 • chrome

iPhone 5 Sample

Engineering sample iPhone 5 duikt op

Geruchten ·

Interessante afbeelding van de nieuwe iPhone 5 zijn opgedoken. Deze uit aluminium vervaardigde iPhone moet als voorbeeld dienen om de grootte aan te duiden, en laat grotendeels zien wat we al wisten.

En dan is namelijk dat de nieuwe iPhone 5 over een groter beeldscherm beschikt. De lengte van het apparaat is daarom ook langer dan de huidige iPhone. 120 bij 59 millimeter om precies te zijn in tegenstelling tot de huidige 115 bij 59.

New iPhone 5 frontNew iPhone 5 rear

Ook de achterzijde vertoont tekenen van verandering. Hier zouden twee soorten materialen gebruikt worden. Waarom Apple gekozen heeft voor een ander materiaal is gissen, wij hopen dat het voor draadloos opladen is. Uiteindelijk lijkt het erop dat de bestaande geruchten overeind blijven, al bestaat ook de mogelijkheid dat een metaalbewerker een uurtje vrije tijd goed besteed heeft.

Bron: GottaBeMobile.com

 • Tags:
 • engineering sample
 • iphone5
 • newiphone

Siri

Apple zelf aangeklaagd om Siri

Telecomnieuws ·

Het bedrijf dat momenteel drukker bezig is met juridische aspecten dan met het maken van nieuwe producten krijgt vanuit onverwachte hoek en om verrassende reden zelf een aanklacht binnen; een Chinees bedrijf claimt al sinds 2004 patent te hebben op Siri.

Ter opheldering, Siri is de spraakbestuurde assistent die samen met de iPhone 4S werd aangekondigd. Sindsdien kwamen andere fabrikanten waaronder Google, Samsung en LG met soortgelijke apps en werden daarom vrijwel allemaal door Apple aangeklaagd. Nu zijn de rollen echter omgedraaid en wordt het door Zhizen Network Technology aangeklaagd. Zij claimen op 13 augustus 2004 een patent te hebben aangevraagd en deze is op 15 februari 2006 toegewezen.

Xiaoi bot
Xiaoi bot

Het gaat om de Xiaoi Bot en het patent beschrijft een "soort instant messaging chat bot systeem". Overigens kwam deze Xiaoi Bot pas in februari daar op de markt, vele maanden later dan Siri, en lijkt ook sterk op Apple's variant te zijn 'geïnspireerd'. Of dit reden genoeg is om Zhizen in het gelijk te stellen is daarom nog maar de vraag.

Via: MacObserver.com

 • Tags:
 • siri
 • xiaoi bot
 • zhizen

Apple iPhone s

Apple iPhone bestaat 5 jaar, leverde Apple ruim 150 miljard op

Telefoonnieuws ·

Deze week is het 5 jaar geleden dat Apple de iPhone lanceerde. De wereld zou er nooit meer hetzelfde uitzien. Er gingen 250 miljoen exemplaren van over de toonbank en het zou Apple een extra 150 miljard aan omzet opleveren.

We kunnen zonder overdrijven stellen dat de introductie van de iPhone van Apple het grootste techbedrijf ter wereld maakte. Hoeveel impact kan slechts één product hebben? Het zou Apple een extra omzet opleveren van 150 miljard dollar. Het gevolg van niet minder dan 250 miljoen verkochte iPhones. Of anders gezegd; een kwart miljard telefoons(!).

First gen iPhone during CeBit 2008
De eerste generatie iPhone

Ieder jaar wordt de iPhone-lijn uitgebreid met een nieuw model wat tot nu toe blijkbaar niet teleurstelt. Ieder jaar weer gaan er meer iPhone's over de toonbank. De vraag, realistisch gesproken, is hoe lang dat goed gaat. Het is immers een publiek geheim dat de dure iPhone een erg hoge winstmarge heeft. En met een verdwijnende toestelsubsidies zal de consument steeds dieper in z'n portemonnee moeten tasten er zich eentje te kunnen veroorloven. Of we over vijf jaar eenzelfde positief bericht kunnen schrijven over de iPhone valt dus nog maar te bezien.

Bron: StrategyAnalytics.com

 • Tags:
 • apple
 • iphone
 • verjaardag

iPhone 5 Render

Zo ziet de Apple iPhone 5 eruit volgens laatste geruchten

Geruchten ·

Het krioelt weer lekker van de iPhone geruchten en zelfs onderdelen lekken al uit. Als al deze geruchten waar blijken te zijn moet het mogelijk zijn op basis hiervan om een 3D-render te maken. En dat is precies wat nu is gebeurd.

Een medewerker van Blackpool Creative trok de stoute schoenen aan en maakte deze 3D-render aan de hand van uitgelekte afbeeldingen, schetsen en informatie. Het uiterlijk verschilt ten opzichte van de huidige iPhone 4S maar het blijft wel duidelijk herkenbaar als een iPhone. Vooral het grotere scherm en de metalen achterzijde vallen op.

Maar er is meer. Zo zit de front camera nu boven de luidspreker in plaats van er naast. Ook de audio jack is verplaatst. Deze zit nu onderaan het toestel in plaats van bovenop. Natuurlijk is het nog maar de vraag of de volgende iPhone er zo uit komt te zien. Zo bleken alle geruchten over de opvolger van de iPhone 4 met z'n radicaal gewijzigde uiterlijk nagenoeg allemaal niet te kloppen.

Via: Macrumors.com

 • Tags:
 • iphone5
 • render

New iPhone Screen

Is dit het frontje van de nieuwe iPhone 5?

Geruchten ·

We zijn geneigd "nee" te zeggen omdat dit soort frontjes in het verleden vaak vals bleken te zijn. Het strookt echter wel met eerdere geruchten over een groter Retina-scherm van rond de vier inch.

De afbeelding rolde binnen op de redactie van Apple-blog MacRumors en was afkomstig van een niet bij naam genoemde bron. Vermoedelijk gaat het om een toeleverancier of onderdelenboer. Saillant detail is dat de opening 4,1 inch groot is. Dit hoeft niet te betekenen dat het scherm ook op die schermdiagonaal uitkomt, de opening is altijd iets groter dan het daadwerkelijke scherm.

New iPhone 5 front

Dezelfde leverancier beschikt over afbeeldingen over beide cameras. Volgens MacRumors wijken deze wel af van de huidige iPhone 4S maar laat het nog wel wat ruimte over voor speculatie. Doorgaans lekken individuele onderdelen uit voor de aankondiging van nieuwe iPhone's. Zo werd in het verleden al eens de iPhone 4S samengesteld uit deze uitgelekte onderdelen nog voor diens officiële aankondiging. Of ze het deze keer ook bij het juiste eind hebben is nog maar de vraag. Zo bleken geruchten over de opvolger van de iPhone 4 vals waarna veel hoesjesfabrikanten het schip in gingen die al op grote schaal hoesjes hadden vervaardigd.

Bron: MacRumors.com

 • Tags:
 • iphone5
 • scherm

New iPhone

“Nieuwe iPhone 5 heeft resolutie van 1136 x 640 pixels”

Geruchten ·

Dat de volgende iPhone over een groter beeldscherm beschikt gaan al langer geruchten. 9to5Mac weet te melden dat Apple een resolutie gaat toepassen van 1136 bij 640 pixels. Niet breder maar wel hoger. Tevens komt er een kleinere dockpoort.

Het uiterlijk, en met name het schermdiagonaal van de iPhone is al jaren hetzelfde. Om toch met high-end Android-telefoons te kunnen concurreren trekt Apple eindelijk de schermdiagonaal op van 3,5 naar 4 inch. Eigenlijk lijkt het op 3,95 inch uit te komen volgens de laatste berekeningen. Hiervoor komen er 176 lijnen bij waarmee precies één rij iconen erbij komt. Aanpassingen hiervoor zullen in iOS6 zijn doorgevoerd. Ontwikkelaars hoeven waarschijnlijk weinig te veranderen, de meeste apps schalen automatisch op. Apps die landscape werken, voornamelijk games, zullen wel aanpassingen nodig hebben.

iPhone 4 inch vs iPhone 4S
Hoe 4 inch eruit ziet naast de nu gebruikte 3,5 inch

Apple zou al redelijk ver in het ontwikkelproces zitten. Momenteel zouden er op de Apple campus twee testdevices rondgaan; de N41AP (5,1) en de N42AP (5,2). Wat de verschillen tussen beide zijn weet de bron niet.

Nieuwe dock-connector

Naast het grotere scherm zal de nieuwe iPhone ook een gewijzigde dock-connector krijgen die kleiner is dan z'n voorganger. Consequentie is wel dat het hiermee breekt met vele accessoires die er voor de iPhone verkrijgbaar zijn, zoals luidsprekers. Apple wil op termijn alle iOS-apparaten met dit vernieuwde dock uitbrengen dat qua grootte zit tussen een Micro- en Mini-USB-poort.

Bron: 9to5mac.com

 • Tags:
 • dock
 • iphone5
 • newiphone

iPhone gedraaid

Ook Reuters en Bloomberg scharen zich achter 4 inch iPhone-geruchten

Geruchten ·

Nadat eerder The Wall Street Journal melde dat Apple voor de volgende generatie iPhone een scherm van 4 inch gaat gebruiken, scharen nu ook Reuters en Bloomberg zich achter deze geruchten.

Terwijl concurrerende Android-fabrikanten inmiddels telefoon al uitrusten met 4,7 en 4,8 inch wordt het verschil met de 3,5 inch iPhone steeds groter. Geruchten over een iPhone met 4 inch scherm gaan al meer dan een jaar terug. Reden voor het opnieuw oplaaien van de geruchten is het doorgaans goed ingelichte Wall Street Journal. Inmiddels melden ook Reuters en Bloomberg soortgelijke berichten, wederom media met goed ingelichte bronnen dichtbij het erg gesloten Apple.

iPhone 4 inch vs iPhone 4S
4 inch iPhone mockup

Volgens Bloomberg zou oud topman wijlen Jobs persoonlijk betrokken zijn geweest bij het ontwerpproces. De nieuwe iPhone zou breken met het huidige ontwerp om ruimte te kunnen bieden aan het grotere scherm.

iPhone Nano?

Ook Reuters meldt dat Apple een 4 inch iPhone aan het ontwikkelen is. Het zou zelfs al begonnen zijn met het plaatsen van orders bij Aziatische toeleveranciers. De nieuwe iPhone wordt voor het einde van het jaar verwacht. De overstap naar 4 inch voedt tevens geruchten van een op handen zijnde iPhone Nano die met de bekende 3,5 inch blijft werken.

Afbeelding: Macrumors.com

 • Tags:
 • 4inch
 • bloomberg
 • iphone
 • reuters

Apple

Apple verdubbelt verkoop en boekt recordwinst

Telefoonnieuws ·

Apple heeft in het eerste fiscale kwartaal van 2012 een recordwinst geboekt. Het bedrijf deed dat door de verkoop te verdubbelen ten opzichte van een jaar eerder. De iPhone 4S en iPad 2 waren voornamelijk verantwoordelijk voor het succes.

De marge die Apple weet te behalen is ontzagwekkend: meer dan 44 procent van de omzet is winst. Er is een aantal bedrijven dat een hogere omzet draait dan Apple, maar door de enorme marge die het bedrijf weet te behalen, is de winst van Apple hoger. De winst die Apple met ondermeer de iPhone 4S maakt zorgt ervoor dat het bedrijf uit Cupertino in Californië nu 98 milard dollar in kas heeft. Tegen de huidige beurskoers is dat voldoende om BlackBerry maker RIM tien keer op te kopen.

NYC

Apple verkocht 15.4 miljoen iPads, en verkocht daarmee zelfs meer tablets dan HP computers verkocht. Met de resultaten vestigt Apple zich bovenin het lijst je met hoogste kwartaalwinsten die ooit door bedrijven gemaakt zijn. Het moet alleen het Russische Gazprom, Nederlandse Shell en Amerikaanse Exxon Mobile boven zich dulden.

 • Tags:
 • apple
 • winst

I4S

iPhone 4S past niet in hoesje voor iPhone 4

Telefoonnieuws ·

Een vergelijking van de Apple iPhone 4S en Apple iPhone 4 laat zien dat je er niet vanuit kunt gaan dat je een 4S zomaar in een hoesje kunt stoppen dat is gemaakt voor de iPhone 4.

Apple heeft de antenne van de iPhone namelijk licht gewijzigd. De antenne van de iPhone 4 was opgebouwd uit drie delen, terwijl de iPhone 4S een vierdelige antenne heeft. Reden voor de wijziging, is dat de iPhone 4S ook CDMA-netwerken ondersteunt, en dus kan schakelen tussen CDMA en GSM. Daar was een aanpassing van de antenne voor nodig. Er is daardoor een extra scheidingsdeel tussen de antenne aanbracht.

20 iphone 4s vs iphone 4

De aanpassingen zorgen ervoor dat de mute-knop van de iPhone 4 een paar millimeter is opgeschoven. Sommige iPhone 4-hoesjes zijn voorzien van ruime openingen, en kunnen dus prima gebruikt worden voor het nieuwe toestel, maar een groot aantal, dat precies past, is niet bruikbaar voor de nieuwe smartphone van Apple, die op 28 oktober naar Nederland komt.

Via: Ubergizmo.com

 • Tags:
 • apple
 • iphone4s

4Salt

Apple iPhone 4S 1 miljoen keer gepreordered

Telefoonnieuws ·

Op de eerste dag van de voorverkoop van het nieuwe toestel van Apple, de iPhone 4S, zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren van het toestel verkocht. Vanaf deze week is het toestel in de winkel te koop.

De iPhone 4S breekt daarmee het record van de vorige iPhone. De iPhone 4 werd op de eerste dag van de voorverkoop iets meer dan 600.000 maal verkocht. De indrukwekkende verkoopcijfers geven het nieuwe toestel van Apple een vliegende start op smartphonemarkt. Vanaf 14 oktober is de nieuwe smartphone van Apple te koop in sommige landen, waaronder de Verenigde Staten. Nederland moet wachten tot 28 oktober.

2011277 2011276 apple iphone4s

De iPhone 4S heeft in de volksmond inmiddels een bijnaam gekregen, die de nagedachtenis aan de veel te jong overleden CEO Steve Jobs levend moet houden. Apple-fans noemen het apparaat iPhone for Steve. Jobs overleed op 5 oktober, slechts één dag na de presentatie van de iPhone 4S.

Bron: Mobileburn.com

 • Tags:
 • apple
 • iphone

4Salt

Apple iPhone 4S lauw ontvangen

Telefoonnieuws ·

De gisteren gepresenteerd Apple iPhone 4S is lauw ontvangen. Anderhalf jaar na de presentatie van de iPhone 4 vernieuwd Apple alleen de binnenkant van het toestel. Dat zorgt voor gemengde reacties.

Het meeste enthousiasme betreft vooral de software op de iPhone 4S. De vernieuwingen in iOS, in dit bericht door ons beschreven, krijgen positieve reviews. iCloud, iMessage en het nieuwe notificatiesysteem zijn verbeteringen, die ook naar de iPhone 4 en 3GS beschikbaar zullen zijn. Voor iOS 5 hoef je de nieuwe iPhone dus niet te kopen. Siri, de spraakgestuurde assistent krijgt positieve eerste reviews. Helaas werkt deze dienst niet in het Nederlands. Degenen die alvast de kans hadden om met het toestel te spelen zeggen dat Siri écht zo goed werkt als gezegd wordt.

2011276 apple iphone4s

De iPhone 4S is sneller dan z’n voorganger, maar op het homescreen en in de standaard-apps is dat volgens hands-on-verslagen van bloggers niet te merken. Wel maakt de sneller 4S de de claim dat het toestel snel foto’s kan maken waar. De uitbreiding van de processorkracht zal daarnaast voor te merken zijn bij het spelen van games en het browsen op internet.

De toekomst zal uitwijzen of Apple met de iPhone 4S een concurrerend-toestel neerzet. Wij verwachten dat er, ondanks de lauwe reacties, genoeg interesse zal zijn in de nieuwe smartphone van Apple. Voor veel iPhone 4-eigenaren zal de iPhone 4S echter geen reden zijn om hun oude toestel op marktplaats te zetten, en een splinternieuw model te halen.

 • Tags:
 • apple
 • iphone 4s

Beknopte specificaties van de Apple iPhone 4S

Afmetingen 115,2 x 58,6 x 9,3 mm
Gewicht 140 gram
Artikelcode A1387
Codenaam Apple N90A
EAN codes 8715872111595, 8715872011581, 8715872011574, 8715872011567, 8712421516153, 8712421516139, 8712421128516, 8712421128509, 8712421128493, 8712421128486, 8712421128479, 8712421128462, 8592978001452, 8438473886210, 8438473884612, 8438473884414, 8438473884216, 8438473884018, 8438473883813, 8032325108439, 8032325108422, 5055147571246, 5052415398727, 4043972165502, 2000013072467, 2000013021908, 2000012950827, 2000012847813, 2000011689810, 2000011689773, 2000011685874, 2000011685867, 0885909833689, 0885909833672, 0885909833641, 0885909833566, 0885909833535, 0885909833511, 0885909833412, 0885909833269, 0885909833245, 0885909833214, 0885909833153, 0885909833139, 0885909833108, 0885909833085, 0885909537372, 0885909537310, 0885909537280, 0885909537273, 0885909537259, 0885909537228, 0885909537220, 0885909528110, 0885909528073, 0885909527663, 0885909526833, 0885909526741, 0885909526383, 0885909526291, 0885909525898, 0885909525843, 0885909525515, 0885909525508, 0885909525485, 0885909525393, 0885909525355, 0855931256314, 0846127058490, 0759776445392, 0210003423625, 0088590953722, 0085909525355 Toon nog 59 anderen, 8438473886210, 8438473884612, 8438473884414, 8438473884216, 8438473884018, 8438473883813, 8032325108439, 8032325108422, 5055147571246, 5052415398727, 4043972165502, 2000013072467, 2000013021908, 2000012950827, 2000012847813, 2000011689810, 2000011689773, 2000011685874, 2000011685867, 0885909833689, 0885909833672, 0885909833641, 0885909833566, 0885909833535, 0885909833511, 0885909833412, 0885909833269, 0885909833245, 0885909833214, 0885909833153, 0885909833139, 0885909833108, 0885909833085, 0885909537372, 0885909537310, 0885909537280, 0885909537273, 0885909537259, 0885909537228, 0885909537220, 0885909528110, 0885909528073, 0885909527663, 0885909526833, 0885909526741, 0885909526383, 0885909526291, 0885909525898, 0885909525843, 0885909525515, 0885909525508, 0885909525485, 0885909525393, 0885909525355, 0855931256314, 0846127058490, 0759776445392, 0210003423625, 0088590953722, 0085909525355
Platform
iOS 9.0
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 3.5 inch, TFT
Hardware
Camera 8 MP
Processor 800 MHz, Apple A5, dual core
Selfiecamera VGA camera
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1433 mAh
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Apple iPhone 4S specificaties


Alternatieven van de Apple iPhone 4S

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Apple iPhone 4S (A1387)
emporia Touch Smart 2 (V188.2)
 Huidig product 
iOS9.0
Kleurenbeeldscherm3.5 inch, TFT3.25 inch, IPS
Camera8 MP8 MP
Processor800 MHz, Apple A5, dual core1.3 GHz, MediaTek MT6739
SelfiecameraVGA camera2 MP
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij1433 mAh1400 mAh, verwisselbaar
4G (LTE)

Volledige vergelijking Apple iPhone 4S en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Apple 4S