Apple iPhone 4S


Apple iPhone 4S (A1387)
Apple iPhone 4S schuin
Apple iPhone 4S achterkant
Apple iPhone 4S linkerzijkant
Apple iPhone 4S voorkant zwart
Apple iPhone 4S voorkant wit
Review
5 reviews
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
3,5 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Apple iPhone 4S

  • Veel verbeteringen aan hard- en software
  • Eerste iPhone met dual-core processor en Full HD-video
  • Verbeterd bereik

Minpunten Apple iPhone 4S

  • Scherm van 3,5 inch is vandaag de dag erg klein

Apple iPhone 4S review

Apple iPhone 4S review Eigenlijk had dit de review van de iPhone 5 moeten zijn. Begin oktober verzamelde Apple de wereldpers om daar de nieuwste telg in de iPhone-familie te presenteren. Algemeen aangenomen werd dat daar de iPhone 5 met een geheel vernieuwd ontwerp en een groter beeldscherm getoond zou worden. In plaats daarvan werd er een "S" achter de huidige iPhone 4 geplaatst en dat was het dan. We zouden onszelf dan ook veel moeite besparen door de review van de iPhone 4 te pakken en te copy/pasten. Lees verder


De Apple iPhone 4S in het kort

De Apple iPhone 4S mag dan op een kleine update van de iPhone 4 lijken, niets is minder waar. De verschillen met de iPhone 4S zitten hem met name onder de motorkap en die lichten we graag toe.

iSight camera en A5-processor

Natuurlijk ziet de iPhone 4S er nog steeds stijlvol uit met een metalen rand en glazen panelen. Het grootste verschil zit binnenin. Zo is daar een flink verbeterde camera met nieuwe optics. Video kan in Full HD en maximaal 30 frames per seconde opgenomen worden. De camera van de iPhone 4S schiet ook veel sneller foto's. Maar niet alleen de camera is er sneller op geworden. Ook de nieuwe Apple A5 processor is stukken krachtiger. Het is dezelfde chip als in de iPad 2 en twee maal sneller dan z'n voorganger en op grafisch gebied zelfs een 9-voud daarvan.

Belangrijkste Apple iPhone 4S specificaties

  • Verkrijgbaar in 8, 16, 32 of 64GB aan opslagruimte
  • 8-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
  • 3.5 inch scherm voorzien van Gorilla Glass
  • Dual-core Apple A5-processor op 800 MHz
  • Bekijk alle Apple iPhone 4S specs

Verbeterde antenneband

Qua uiterlijk zit het verschil hem met name in de antennaband. Daarvan kunnen nu bepaalde delen uitgeschakeld worden wanneer dat voor het ontvangst beter is. Met de iPhone 4 introduceerde Apple het huidige ontwerp waarbij de antenne aan de buitenkant zit. Vooral als bepaalde delen aangeraakt worden kan dat signaalverlies opleveren. Die problemen zijn bij de iPhone 4S dus opgelost.

Apple iPhone 4S voorkant zwart

Instap-iPhone

Momenteel geldt de iPhone 4S als Apple's instap-iPhone. Het is ook de oudste iPhone die nog geschikt is voor het nieuwe iOS 8 besturingssysteem. Dat prijsverschil komt niet alleen door z'n leeftijd, ook het scherm is met 3,5 inch een halve inch kleiner dan z'n opvolger. De Apple iPhone 4S is dus de voordeligste iPhone die je nieuw kunt kopen.

Goedkoopste Apple iPhone 4S prijzen

Alhoewel de iPhone 4S nog niet in de winkel ligt is hij al wel te bestellen. Prijzen van de iPhone 4S in combinatie met een abonnement laten nog even op zich wachten, er zijn alleen losse toestelprijzen bekend. Het voordeligst is momenteel €0. Er zijn geheugenuitvoeringen van 8 GB, 16 GB, 32 GB en 64 GB.


Concurrenten van de Apple iPhone 4S

Vergelijk de Apple iPhone 4S met deze producten


Praat mee over de Apple 4S