KPN sim only


KPN sim only abonnement nodig? Vergelijk hier alle sim only abonnementen van KPN, zoek op belminuten, data en snelheid en bekijk de beste aanbieding. Als je een KPN sim only nodig hebt is dit het startpunt van je zoektocht. Lees verder


KPN is de oudste telecomaanbieder van Nederland. Het is ook één van de weinige aanbieders met een eigen netwerk. Daarover gesproken; het KPN-netwerk geldt als het meest betrouwbare netwerk met de meeste dekking. Woon je dus afgelegen of bevind je je vaak in de provincie dan heb je met een KPN-abonnement de grootste kans op dekking.

KPN plus- en minpunten

  • Razendsnel 4G & 5G
  • Maandelijks aanpasbaar
  • Gratis overstapservice
  • Niet de voordeligste

Waarom een KPN sim only?

Een sim only van KPN is doorgaans wat duurder dan prijsvechters. Daar krijg je echter ook iets voor terug. Je komt met een KPN sim only voor veel minder verrassingen. Is bijvoorbeeld je databundel op dan betaal je niet de hoofdprijs voor extra MB's maar verlaagt KPN de snelheid. Je kunt dus gewoon blijven internetten zonder op kosten gejaagd te worden. En bel je in het buitenland buiten je bundel dan geldt het normale Nederlandse tarief.

KPN klantenservice

Verschillende KPN sim only abonnementen

Sim only aansluitingen van KPN zijn verkrijgbaar in maandelijkse, 1 en 2 jarige contracten. Je kunt wel tussentijds je bundels aanpassen. Heb je thuis TV en/of internet via KPN dan kun je korting krijgen op je abonnement. Tijdens het bestellen kun je dit aangeven.

Snelheid KPN-netwerk

KPN heeft een eigen 4G-netwerk. De snelheid hiervan hangt af van waar je je bevindt en of je binnen- of buitenshuis bent. De maximum snelheid van een 4G-sim only abonnement van KPN bedraagt 300 Mbit/s. Dat zijn theoretische snelheden, in de praktijk moet je eerder rekening houden met 75 Mbit/s. Bekijk gerust de KPN dekkingskaart om te zien of je maximaal bereik hebt op jouw locatie.

KPN sim only met nummerbehoud

Heb je al een mobielnummer en wil je die graag houden? Tijdens het aanvragen van een sim only kun je je huidige nummer meenemen. Vul die tijdens het bestellen in bij de optie 'nummerbehoud'. KPN zegt automatisch je huidige abonnement op, doe dit vooral niet zelf.

3-in-1 simkaart

KPN levert haar simkaarten in een zogenaamde 3-in-1 simkaart af. Je drukt het formaat wat in je mobiel past uit; mini, micro of nano SIM. Je hoeft je dus vooraf niet af te vragen of je wel de juiste simkaart opgestuurd krijgt. Let er wel op dat je huidige mobiel simlock vrij is. Heb je die bij KPN gekocht dan kun je via https://simlock.kpn.com/kpn/ een unlock code aanvragen.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!