50plusmobiel sim only


Sim only van 50+ mobiel nodig? Zoek niet verder en ontdek hier waarom 50+ mobiel een heel goed idee is voor 50-plussers. We tonen alle voor- en nadelen, bundels en natuurlijk prijzen. Lees verder


50+ Mobiel is een Nederlandse aanbieder van sim only-abonnementen. Het bedrijf richt zich op 50-plussers met begrijpelijke uitleg, maar ook wie jonger is kan er terecht.

Geschiedenis 50+ mobiel

50+ mobiel werd in de zomer van 2021 opgericht. De naam wordt afwisselend geschreven als "50+ mobiel" en "50plusmobiel". Boegbeeld van 50+ mobiel is acteur Harry Piekema, eerder bekend van de Albert Heijn-reclames, die dankzij tal van video's hulp geeft. De provider heeft geen banden met de politieke partij 50PLUS.

50+ mobiel voor- en nadelen

  • Lage maandlasten
  • Begrijpelijke hulp-video's
  • Vodafone-netwerk
  • Bescherming tegen overschrijding bundel kost geld (Buiten Bundel Buffer)

Waarom 50+ mobiel?

50+ mobiel heeft een relatief klein aanbod sim only-abonnementen waardoor kiezen een stuk makkelijker wordt. De prijzen zijn in vergelijking met andere aanbieders vrij laag. Op de website van 50+mobiel is een schat van informatie te vinden over tal van onderwerpen. Van de meest voorkomende vragen legt Harry Piekema in een filmpje alles begrijpelijk uit.

50+ mobiel klantenservice

Netwerk 50+ mobiel

50+ mobiel bezit geen eigen netwerk maar maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Hierdoor is 50+ mobiel een mobile virtual network operator (MVNO). Een andere MVNO die ook gebruikmaakt van het Vodafone-netwerk is hollandsnieuwe.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!