Sim only met onbeperkt internet, bellen & sms


Simkaart nodig met onbeperkt internet, bellen en sms'en? Wil jij onbezorgd door het leven zonder je zorgen te maken over een belplafond en datalimiet? Dan is een unlimited sim only abonnement iets voor jou. Bij de hier getoonde deals krijg je onbeperkt alles in één. Lees verder


Ben jij iemand die niet snel uitgepraat raakt, of wie nooit op WiFi zit? Dan is een onbeperkt sim only-abonnement ideaal. Je raakt hiermee nooit buiten je bundel en zit nooit meer met onverwachte kosten opgescheept.

Onbeperkt is niet altijd onbeperkt

Onbeperkt betekent niet altijd onbeperkt. Zo kun je weliswaar onbeperkt bellen en sms'en, voor internet geldt vaak wel een plafond. Zo moet het verbruik redelijk zijn. Wat redelijk is, is voor iedere aanbieder anders. Ze noemen dit Fair Use Policy (FUP).

AanbiederDaglimiet
Budget Mobiel4 GB per dag
KPN10 GB per dag
Odido20 GB per dag
Vodafone10 GB per dag

Ook kun je een waarschuwing krijgen wanneer je bovengemiddeld veel data verbruikt. Bedenk dat de simkaart behorend bij een unlimited-abonnement niet bedoeld is om in een mobiele router te stoppen of een alternatief is voor thuis-internet. Kijk daarvoor bij de speciale Data Only-abonnementen.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!