Data sim only


Simkaart nodig voor je laptop, tablet of router? Hier vind je mobiele telefoonabonnementen (sim only) waarmee je alleen kunt internetten. Geen belminuten, geen sms'en. Op zoek naar een voordelig sim only-abonnement met alleen data? Zoek dan niet verder en vind hier de beste deal. Lees verder


Soms heb je alleen een simkaart nodig met internet. Voor in een laptop of tablet. Of misschien heb je internet nodig voor op de camping. Stop dan een simkaart in een MiFi router en geniet van mobiel internet waar je ook bent.

Wanneer kies je voor Data Only?

Sim only met alleen data kennen een specifieke doelgroep. Mensen die veel onderweg zijn, voor werk of plezier. En die altijd gebruik willen maken van mobiel internet op hun telefoon. Reden hiervoor is om privé en zakelijk te scheiden, of om meerdere mensen gebruik te laten maken van een internetaansluiting.

In dat laatste geval komt een MiFi router van pas. Hiermee kun je met één enkele simkaart toch meerdere mensen op internet laten surfen. Handig voor op de camping of in een vakantiehuisje. Dit kan ook handig zijn wanneer er weliswaar betaalde WiFi aanwezig is, maar dat gelimiteerd is tot 1 apparaat.

Past mijn simkaart?

Simkaarten heb je in vele formaten; Mini, Micro en Nano. Bij de hier verkrijgbare sim only-abonnementen krijg je altijd een simkaart die past. Je drukt simpelweg het formaat wat je nodig hebt uit de meegeleverde kaart.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!