Ben sim only


Ben sim only abonnement nodig? Wij hebben alle sim only aansluitingen van Ben handig en overzichtelijk op een rij gezet. Zoek bundels, lees informatie en vind de voordeligste sim only. Lees verder


Ben is vooral bekend door haar sim only abonnementen. Een dergelijk abonnement komt zonder mobiel en je betaalt daardoor alleen voor het gebruik van bellen, sms'en en/of internet. Ideaal voor wie al een telefoon heeft of als je huidige telefoon nog wel een jaartje meekan.

Ben plus- en minpunten

  • Goedkope maandlasten
  • Gratis nummerbehoud
  • Altijd inzage in verbruik
  • Minder goede dekking in grens- en buitengebieden

Waarom sim only van Ben?

Het voordeel van een Ben sim only is dat hij verkrijgbaar is met een looptijd van 1 maand. Je kunt hem dus iedere maand opzeggen. Hoeft het allemaal niet zo flexibel maar wil je vooral lage kosten dan kun je ook kiezen voor een looptijd van 2 jaar. Tussentijds wisselen van bundel kan altijd. Ga je bijvoorbeeld ineens meer bellen dan verhoog je je bundel. Is de verkering uit dan kun je hem ook verlagen.

Ben klantenservice

Ben sim only data

Een Ben sim only maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. De maximum 4G-snelheid hiervan bedraagt 225 Mbit/s. Dat staat bij Ben bekend als 4G Extra Snel. T-Mobile heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar datanetwerk wat resulteert in constante hoge snelheden. Klik hier voor de T-Mobile dekkingskaart om te zien of jij maximaal bereik hebt.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!