Deze Galaxy S7 edge-uitvoering is Samsung’s antwoord op Apple’s Glossy Black iPhone


Apple introduceerde samen met de iPhone 7 een nieuwe uitvoering; Glossy Black. Dat deze zwart glimmende uitvoering een magneet is voor vingerafdrukken en krassen lijkt Samsung niet te deren. Zij komen met hun eigen variant.

Foto's van de Samsung Galaxy S7 edge in deze nieuwe uitvoering verschenen onlangs op het Chinese microblog Weibo. We zien een volledig zwarte S7 edge, dus ook de randen. Bij de reguliere zwarte uitvoering waren die nog donkergrijs. Nu was de gelimiteerde Olympische uitvoering ook helemaal zwart maar dan kreeg je daar wel een vijftal ringen bij en kregen de knoppen en de cameraring een eigen kleurtje mee. De achterkant van deze nieuwe uitvoering is volledig zwart en glimmend, al doen alle uitvoeringen dat momenteel vanwege de glazen achterkant.

Samsung Galaxy S7 edge Glossy Black
Glimmend zwarte S7 edge

Al met al verschilt deze uitvoering dus weinig van bestaande uitvoeringen. De grote gelijkenis met Apple's Glossy Black-uitvoering van de iPhone 7 zijn dus erg beperkt wat ons betreft. Of Samsung inderdaad deze volledig zwarte uitvoering uit gaat brengen is nog even afwachten. We hebben nog geen officiële introductie gezien. Ook daarna blijft het onduidelijk of deze naar Nederland of België komt. Dat lijkt wel voor de hand te liggen; alle overige uitvoeringen zijn hier namelijk ook gewoon verkrijgbaar. Inmiddels zijn dat; Gold Platinum (goud), Rose Gold (roze), White Pearl (wit), Silver Titanium (zilver) en Black Onyx (zwart). De gelimiteerde Olympische uitvoering is niet meer verkrijgbaar.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
White
€ 325,00 € 325,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 399,99 € 425,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel