Budget Mobiel sim only


Budget Mobiel sim only nodig? Voor als je een sim only abonnement wilt met onbeperkt aantal belminuten, sms en data dan is dit het startpunt van je zoektocht. Lees verder


Budget Mobiel (voorheen Robin Mobile) is een zogenaamde Mobile Virtual Network Operator (MVNO). Dat wil zeggen dat het geen eigen netwerk heeft. Je belt en internet in plaats daarvan via het KPN-netwerk. Budget Mobiel biedt naast mobiele telefonie ook vast bellen en energie aan in een Alles-in-1 pakket onder de naam Budget Thuis.

Verschil Budget Mobiel abonnementen

Budget Mobiel staat bekend om haar sim only abonnementen met onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en en onbeperkte data. Het enige verschil is de datasnelheid. Er is keuze uit 1, 5, 10, 15 en 25 Mbit/s. Budget Mobiel noemt dat in alle gevallen 4G maar zelfs het snelste abonnement haalt het niet bij de 300 Mbit/s die je bij KPN kunt krijgen. Let hier op als je veel belang hecht aan het snel downloaden van bestanden.

Budget Mobiel klantenservice

Voordelen Budget Mobiel

Het grote voordeel van een Budget Mobiel abonnement is dat je niet buiten je bundel kunt komen. Je kunt wat dat betreft zorgeloos genieten van je mobiel zonder telkens je verbruik te controleren. Wel maakt Budget Mobiel gebruik van Fair Use Policy; de zogenaamde FUP. Budget Mobiel knijpt de snelheid wanneer je ontzettend veel data verbruikt. Denk aan tenminste 20 GB (of 20.000 MB). Ieder sim only abonnement van Budget Mobiel heeft een looptijd van één maand.

  • Geen onverwachte kosten
  • Zo laag mogelijke prijs
  • Geen kredietcheck
  • Maandelijks opzegbaar
  • Relatief lage internetsnelheid

Geen aansluitkosten, wel betalen voor simkaart

Budget Mobiel zegt dat het geen aansluitkosten in rekening brengt. En dat klopt, het aansluiten kost geen geld. Wel moet je betalen voor je simkaart wat eigenlijk ook een soort van aansluitkosten is.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!