Sim only met onbeperkt internet


Simkaart nodig met onbeperkt internet? Hier tref je alle sim only-abonnementen aan met unlimited data. Voor wie eindeloos wil surfen, niet genoeg kan krijgen van downloaden en nooit meer zonder bundel wil zitten, is dit het startpunt van je zoektocht. Alle sim only met onbeperkt data vind je hier. Lees verder


Wie altijd online wil zijn heeft veel data nodig. Gelukkig zijn er providers die mobiele telefoon-abonnementen aanbieden met onbeperkt internet. Zo kun je onbezorgd op internet, zonder je zorgen te maken of je over je bundel heen gaat.

Let op: sim only met onbeperkt data is veelal niet bedoeld voor gebruik in een mobiele router. Kijk in de plaats daarvan bij de Data Only-abonnementen.

Fair Use Policy

Is onbeperkt ook echt onbeperkt? Nee. Alle providers maken gebruik van een Fair Use Policy (FUP). Oftewel, zolang het maar redelijk is. Maar wat is redelijk? Dat verschilt per aanbieder. Hieronder tref je een tabel aan met wat iedere provider zegt over de Fair Use Policy.

AanbiederDaglimiet
Budget Mobiel4 GB per dag
KPN10 GB per dag
Odido20 GB per dag
Vodafone10 GB per dag

Er zit dus wel verschil tussen de aanbieders. Overweeg vooraf welke situatie het beste bij jou past.

Alternatief: langzamer internet

Een alternatief is dat je een sim only abonnement neemt met wel een data-limiet, maar waarbij je na het overschrijden daarvan niet offline gaat maar met een beperkte snelheid verder kunt internetten. Die snelheid is dan niet meer geschikt om video te streamen, maar wel om te WhatsAppen. Zo ben je niet helemaal offline.

Bekijk de voorwaarden van de aanbieder die je op het oog hebt of deze dat aanbiedt.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!