Vodafone sim only


Vodafone sim only nodig? Bellen en internetten via een betrouwbaar netwerk, zowel in het binnen- als buitenland. Vind je betrouwbaarheid belangrijk dan is dit het startpunt van je zoektocht. Lees verder


Vodafone is een internationale aanbieder van telecom en beschikt in Nederland over een eigen netwerk. De naam Vodafone is een samenstelling van de woorden Voice, Data en Fone.

Voordelen Vodafone sim only

Doordat Vodafone wereldwijd actief is hebben ze ook overal wel een eigen netwerk. Dat is handig voor jou wanneer je op reis bent. Ben je vaak in het buitenland overweeg dan vooral Vodafone. Dat kan nog wel eens schelen op de zogenaamde roaming-kosten, voornamelijk buiten de EU maar ook in Zwitserland.

  • Excellent netwerk. Met 5G
  • Internetten in NL en EU
  • Extra korting icm TV
  • 24/7 premium service
  • Kwaliteit kost iets meer

Vodafone kent verder een uitstekend 4G-netwerk met hoge snelheden. De maximum 4G-snelheid van een sim only abonnement is 250 Mbit/s. Deze variant heet bij Vodafone ook wel 4G+. Er is verder ook keuze uit 4G (tot maximaal 100 Mbit/s) en 3G (maximaal 21 Mbit/s). Benieuwd hoe snel het internet op jouw adres is? Bekijk dan de Vodafone dekkingskaart.

Vodafone klantenservice

Vodafone sim only abonnementen

Vodafone biedt sim only aansluitingen in varianten van 1 en 2 jaar. Maandelijks kun je wel gratis je bundel verhogen of verlagen. Ideaal voor wanneer je op reis gaat of je ineens meer moet bellen.

Sim only abonnementen van Vodafone zijn er in twee smaken; Start en Red. De Start-abonnementen hebben bundels met relatief weinig minuten en data. Sms'jes zijn onbeperkt. Deze abonnementen zijn vooral ideaal voor wanneer je voor weinig geld bereikbaar wilt zijn. Wil je meer kunnen bellen of internetten dan is een Red-abonnement een betere keuze. Hier geldt naast onbeperkt sms'en ook onbeperkt bellen. De databundels zijn bij Red relatief groot waardoor je zonder zorgen online kunt zijn.

Vodafone en Ziggo

Vodafone en Ziggo zijn in Nederlands sinds 2017 samen. Heb je thuis TV of internet van Ziggo dan krijg je korting op je Vodafone sim only. Denk aan dubbele data, €5 korting en een extra TV-pakket bij een Red-abonnement. Bij een Start-abonnement krijg je vrijwel hetzelfde maar is de korting met €2,5 iets lager.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!