2-jarig sim only-abonnement


2-jarig sim only abonnement nodig? Op deze pagina vind je alle sim only's met een looptijd van twee jaar. In ruil voor een langdurig contract krijg je vaak een scherpe aanbieding. Zo bel je voordelig en internet je tegen de laagste kosten. Lees verder


Het aanbod van 2-jarige sim only-abonnementen is best groot. Vrijwel iedere provider biedt ze aan. Dat geeft jou de kans om te vergelijken op belminuten, GB's, internetsnelheid en natuurlijk de maandprijs.

Wanneer kies je voor 2 jaar?

Wie vrijwel iedere maand hetzelfde aantal minuten belt, en internet verbruikt is bij een twee jarig abonnement voordeliger af. Je gaat wel een langdurig contract aan en dat komt met verplichtingen. Situaties kunnen veranderen dus weeg alle voor- en nadelen goed tegen elkaar af. Twee jarig contract toch te lang? Kijk dan bij de 1-jarige sim only-abonnementen.

Toch tussentijds opzeggen?

Tussentijds een 2-jarig sim only-abonnement opzeggen kan, maar kost geld. Dat heet een opzegboete of opzegvergoeding. Meestal betaal je de resterende maandbedragen in één keer. Voordeliger is dat dus niet, en komt daarom sporadisch voor, bijvoorbeeld bij overlijden. Voordeliger is om je contract over te dragen naar iemand die hem wil overnemen. Vraag dan om een contractovername.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!