Simyo sim only


Simyo sim only nodig? Dat is bellen en internetten op het betrouwbare KPN-netwerk en met een extra hoge 4G-snelheid. Voor wie op zoek is naar een flexibel sim only abonnement voor een lage prijs is dit het startpunt van je zoektocht. Lees verder


Simyo is een Nederlandse virtuele aanbieder van mobiele diensten (MVNO) en is eigendom van KPN. Naast sim only abonnementen biedt het bedrijf ook prepaid aan.

Voordelen Simyo

Als Simyo klant maak je gebruik van het KPN-netwerk. Dat is een landelijk dekkend netwerk van uitstekende kwaliteit. Ieder abonnement heeft 4G met een snelheid van 256 Mbit/s. Dat is voor een prijsvechter erg hoog. Alleen KPN zelf heeft sim only abonnementen met een hogere snelheid maar daar betaal je dan ook flink meer voor.

  • Betrouwbaar KPN-netwerk
  • Maandelijks aanpasbaar
  • VriendenDeal korting
  • Geen 5G bundels

Verschillende Simyo abonnementen

Simyo kent abonnementen met een looptijd van 1 maand en 1 jaar. Die eerste kun je iedere maand opzeggen en geeft meer vrijheid. Bij een éénjarig abonnement geniet je van voordeliger prijzen. Bovendien kun je maandelijks gratis je bundels aanpassen. Bel je de ene maand meer dan de andere dan verhoog je probleemloos je bundel.

Doe Je Ding Deals

Simyo adverteert geregeld met de 'Doe Je Ding Deals'. Dit zijn veelal tijdelijke acties waarbij je gratis extra MB's krijgt. Hiervoor hoef je als klant niets te doen; je krijgt de extra data kosteloos bij je nieuwe aansluiting. Naast de bijbehorende deals gebruikt Simyo de term 'Doe je ding' ook geregeld als slogan.

Simyo Compleet: dubbele bundels

Doordat Simyo eigendom is van KPN kun je als bestaande KPN-klant extra korting krijgen. Heb je thuis TV of internet van KPN dan verdubbel je met Simyo Compleet je bundels zonder extra te betalen.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!