Youfone sim only


Youfone sim only nodig? Hier vind je de slimste sim only aanbiedingen van Youfone. Wie voordelig wil bellen en internetten op het KPN-netwerk met de mogelijkheid tot extra snel 4G is dit het startpunt van je zoektocht. Lees verder


Youfone is een Nederlandse aanbieder van alles-in-1 producten dat sinds juni 2023 eigendom is van KPN. Youfone biedt mobiel, tv en vast bellen aan zonder poespas. Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Youfone plus- en minpunten

  • Voordelig aanbod
  • Premium KPN-netwerk
  • Bundels aanpassen in de MyYoufone app
  • Hoge kosten buiten bundel bellen en internetten

Youfone geschiedenis

Youfone kent een roemruchte geschiedenis. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door de Rotterdammer Valentijn Rensing. Twee jaar later ging het echter al failliet. Al binnen enkele weken volgde een doorstart. Het bedrijf werd groot met aanbieden van sim only maar biedt sinds 2017 ook alles-in-1 pakketten aan met TV en vast bellen. Eind juni 2023 werd bekend dat KPN het bedrijf overnam.

Youfone klantenservice

Waarom sim only van Youfone?

Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN wat een landelijke dekking kent met een hoge datasnelheid. De standaard abonnementen van Youfone kennen een 4G-snelheid van 25 Mbit/s. Wil je meer dan kun je het snellere 4G+ als bundel nemen waarbij je een maximale snelheid van 256 Mbit/s krijgt.

Lebara review-score Trustpilot

Verschillende Youfone sim only abonnementen

De abonnementen van Youfone zijn in hoge mate zelf samen te stellen. Ze zijn verkrijgbaar met looptijden van 1 en 2 jaar en zelfs een enkele maand is mogelijk. Dat geeft lekker veel flexibiliteit. Wel geldt dat hoe langer je looptijd is hoe meer korting je krijgt.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!