Schimmige teaser opgedoken van Samsung Galaxy Note 7


Geruchtenblogs leven van geruchten, hoe schimmig ook. Zelfs de meest onbeduidende geruchten worden als groot nieuws gebracht en de meest neppe belanden vaak als waarheid op de frontpage. Moeten we dit gerucht daar ook plaatsen?

In het najaar wordt de opvolger van de Note 5 verwacht. Samsung slaat mogelijk de 6 over om daarmee in dezelfde pas te lopen als het S7-vlaggenschip. Een lager getal is alleen maar verwarrend. Wat ook aannemelijk is, is dat de Note 7 over een gebogen uiterlijk beschikt. Niet alleen de S7 edge heeft een gebogen voorkomen, zelfs de S7 krijgt dit jaar de nodige rondingen mee. Is het dus heel gek dat de Note 7 een gebogen phablet (kruising telefoon/tablet) is? Nee, maar of daarmee onderstaande teaser ook echt is is een tweede.

Samsung Galaxy Note 7 teaser

Het plaatje dook op op de site van PhoneArena en natuurlijk zijn ze maar wat blij dat mensen hun dit soort plaatjes opsturen. Zouden wij hem geplaatst hebben? Vast. Toch raden we je aan dit allemaal met een flinke korrel zout te nemen. Samsung heeft zelf nog niets aangekondigd, nog niets zelf geteased en haar mond nog niet voorbijgepraat. Alles wat we tot nu toe weten is afkomstig uit het geruchtencircuit en die is zoals gezegd niet 100% betrouwbaar. Kijk alleen niet op als Samsung in september een gebogen 5,7 à 5,8 inch grote phablet aankondigt met pen, USB Type-C poort en een iris-scanner. Je weet maar nooit.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel