Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (N930F)
Samsung Galaxy Note 7 zwart voorkant linkerzijkant met pen
Samsung Galaxy Note 7 zwart voorkant linkerzijkant
Samsung Galaxy Note 7 zwart voorkant rechterzijkant
Samsung Galaxy Note 7 zwart linkerzijkant
Samsung Galaxy Note 7 zwart achterkant
Samsung Galaxy Note 7 zwart rechterzijkant
Samsung Galaxy Note 7 blauw voorkant linkerzijkant met pen
Samsung Galaxy Note 7 goud voorkant linkerzijkant met pen
Samsung Galaxy Note 7 zilver voorkant linkerzijkant met pen
64 GB

Plus- en minpunten Galaxy Note 7

 • Ditmaal waterdicht, zelfs de S Pen
 • Extra beveiliging dankzij irisscanner
 • Gebogen HDR-scherm geeft unieke kijkervaring
 • Snel opladen met kabel of draadloos
 • Batterij kan niet zelf verwisseld worden

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 was Samsung's Note-vlaggenschip voor 2016 maar werd wereldwijd teruggeroepen nadat enkele exemplaren in brand waren gevlogen. Het toestel heeft officieel de Nederlandse markt nooit bereikt. Voor de volledigheid bespreken we hieronder wel alle nieuwe functies waarmee het toestel in augustus van 2016 werd geïntroduceerd.

Allesomvattend scherm

Allereerst is daar het nieuwe gebogen beeldscherm. Met een diagonaal van 5,7 inch is de Note 7 geen kleine jongen. Dat waren z'n voorgangers ook al niet dus een grote verrassing is dit niet. De schermresolutie blijft Quad HD wat 2.560 bij 1.440 pixels zijn. Qua pixeldichtheid zit het dus wel goed. Pixels zijn zelfs van dichtbij niet herkenbaar en beelden zijn bijzonder scherp. Nieuw aan het scherm is dat de randen gebogen zijn, net als bij de edge serie. Wel is de bolling veel strakker waardoor het scherm als het ware meer over de zijkant gevouwen is. Samsung bracht al eens eerder een Note Edge uit maar die kreeg niet echt een opvolger. Deze Galaxy Note 7 vervangt daarmee in één klap al die varianten. Ook nieuw aan het scherm is de HDR-functie. Bij foto's is dat al gemeengoed en het zorgt ervoor dat beelden met veel contrast even goed uitgelicht worden.

Samsung Galaxy Note 7 blauw voorkant linkerzijkant met pen

Bekend gezicht, nieuwe pen

Naast waterdicht is ook nieuw dit jaar de irisscanner. Hierdoor kan de Note 7 je herkennen waarna hij toegang geeft tot het toestel. Gebruik hem als je liever niet de vingerafdrukscanner wilt gebruiken. Je kunt de irisfunctie ook koppelen aan andere beveiligingsfuncties waaronder de beveiligde map. Bewaar hier dingen in die alleen voor jouw ogen geschikt zijn. Ook nieuw is de vernieuwde S Pen. Deze is met een punt van 0,7 millimeter dunner dan ooit tevoren en voelt daarmee echter en nauwkeuriger aan. Ook krijgt hij enkele nieuwe functies mee waardoor je hem kunt gebruiken als vergrootglas en om tekst mee te vertalen. Je kunt zelfs op een vergrendeld scherm tekenen dankzij Screen Off Memo. Net als de rest van de behuizing is ook de S Pen waterdicht.

Belangrijkste Samsung Galaxy Note 7 specificaties

 • Krachtige octacore-processor op 2,3 GHz met 4 GB aan werkgeheugen
 • 12,2 megapixel camera met lichtsterke f/1.7 lens en 4K-video
 • 5 megapixel selfiecam met dezelfde f/1.7 lens
 • Vernieuwde S Pen voelt natuurlijker aan
 • Waterdichte IP68 behuizing (zelfs de S Pen)
 • 64 GB aan snel UFS 2.0-geheugen + uitbreidbaar tot 256 GB
 • Irisscanner voor authenticatie
 • Gebogen Quad HD Super AMOLED beeldscherm van 5.7 inch groot
 • 4G-ondersteuning voor snel mobiel internet (LTE Cat 12)

Alleen het beste

Samsung weerhoudt zich er zoals altijd niet van om de allernieuwste en allerbeste specificaties toe te passen. Binnenin vinden we bijvoorbeeld een octa-core processor waarvan de ene helft op 2,3 GHz draait en het andere op een meer energievriendelijke 1,6 GHz. Juist die combinatie moet van de Note 7 zowel een krachtige als energiezuinige telefoon maken. Er is 4 GB aan werkgeheugen om mee te werken en ditmaal is er USB Type-C. Handig want hierdoor maakt het niet uit hoe je de kabel erin stopt. Al deze specs zijn allemaal zaken die van de Note 7 één van de snelste en meest krachtigste Samsung-smartphones van dat moment maken. Wil je het beste van het beste dan moet hierbij je aandacht gewekt zijn.

Herkenbare camera

Qua camera's doet Samsung leentjebuur bij de S7. Dat is helemaal geen schande want die camera's zijn bovengemiddeld goed. Achterop zit dus een 12 megapixel hoofdcamera met een uitzonderlijke lichtsterke f/1.7 lens. Voorop zit een 5 megapixel selfiecamera met dezelfde lens. Deze camera heeft zich inmiddels bewezen van z'n uitzonderlijke eigenschappen in met name het donker. Bovendien krijg je dankzij de optische beeldstabilisatie in vrijwel iedere situatie een scherpe foto.


De Samsung Galaxy Note 7 in het nieuws

ts Note 7 Geld

Samsung boekte kwartaalwinst ondanks Note 7-problemen

Telecomnieuws ·

Ondanks alle problemen rondom ontploffende Note 7-exemplaren en de massale terugroep daarvan is het Samsung toch gelukt om het derde kwartaal van 2016 met winst af te sluiten. Mogelijk zal de impact van de Note 7 volgend kwartaal wel zichtbaar zijn.

De winst steeg zelfs ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, het aantal verkopen ging wel omlaag. Samsung wist winst te maken omdat het meer doet dan telefoons verkopen. Vooral de verkoop van geheugenchips en OLED-schermen deden het goed. De winst over juli tot augustus kwam uit op 7,8 triljoen won (6,3 miljard euro). Hiermee overtrof het ook de verwachtingen die volgens Reuters op 7,4 triljoen won stond.

Samsung Pay met de Galaxy Note 7
Toch bracht de Note 7 geld in het laatje

Samsung lijkt dus niet erg veel last te hebben van het massaal terugroepen van de Note 7. Het phablet-vlaggenschip blijft trouwens voor problemen zorgen, onlangs kwam in het nieuws dat zelfs een omgewisseld veilig exemplaar in vlammen was opgegaan, nota bene in een vliegtuig. De terugroepactie loopt nog dus we zien de gevolgen hiervan nog wel even terug in de cijfers. Het omwisselen van exemplaren heeft een ander nadelig gevolg en dat is dat de prijs van chips omhoog gaat. Er is nu extra vraag hiernaar om exemplaren om te kunnen wisselen dat we hogere prijzen kunnen verwachten voor onze telefoons. Zo gaan de prijzen voor geheugen met 10% omhoog tot nog tenminste het einde van 2016.

 • Tags:
 • note7
 • samsung
 • winst

ts Safe Note 7

Veilige Samsung Note 7 te herkennen aan groen batterij-icoon

Telefoonnieuws ·

Momenteel bevindt Samsung zich in een massaal omruilprogramma waarin het onveilige Note 7 wisselt voor veilige exemplaren. Om die te herkennen heeft Samsung nu iets bedacht.

Eerder al werd duidelijk dat de veilige Galaxy Note 7's te herkennen waren aan een blauwe "S" op de verpakking. Mogelijk staat die voor 'safe' al is dat niet bevestigd. Nu komt Samsung ook met een aanpassing in de TouchWiz-interface. In plaats van een regulier wit batterij-icoontje zal deze groen zijn. Ook Apple gebruikt voor haar iPhones een groen batterij-icoontje maar dan alleen wanneer deze aan het opladen is.

Veilige Note 7
Groen = veilig

Er is nog een derde manier om te herkennen of je Note 7 veilig is. Samsung heeft een IMEI-tool gemaakt waarin je het unieke nummer van je telefoon kunt invoeren. De website zal dan zeggen of je met een veilig exemplaar te maken hebt. Nederlandse klanten hebben vooralsnog niets te vrezen, de Note 7 werd hier uitgesteld waardoor er hier nooit onveilige exemplaren op de markt zijn verschenen. Overigens zijn niet elke exemplaren onveilig, het zou om een beperkt aantal exemplaren gaan. De gevolgen kunnen wel groot zijn. Er zijn al berichten van in vlammen opgegane huizen en auto's. Hierbij is ook persoonlijk letsel opgetreden.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Note 7 Battery Ifixit

Samsung rolt tijdelijke fix uit voor onveilige Galaxy Note 7’s

Telefoonnieuws ·

Samsung probeert uit alle macht het probleem en bijkomend imago probleem van ontploffende Note 7 het hoofd te bieden. Eigenaren die hun Note 7 nog niet hebben omgeruild ontvangen binnenkort een software update die enig soelaas moet bieden.

De update verhelpt Samsung's probleem niet maar hij zorgt ervoor dat de batterij van de Note 7 niet verder dan 60% kan opladen, zo meldt AP. Hierdoor zou hij niet meer oververhit kunnen raken en in brand vliegen. De update zal op 20 september in Korea worden uitgerold en later ook in de rest van de wereld. Samsung roept eigenaren van een Note 7 momenteel al op om hem zo spoedig mogelijk terug te brengen en om te ruilen, toch geeft niet iedereen daar gehoor aan.

Samsung Galaxy Note 7 teardown
De boosdoener in kwestie

De update kan daarom een bijkomend voordeel teweeg brengen. Mensen die zich niet laten afschrikken door de mogelijkheid van een spontaan ontbrandende batterij kunnen zich mogelijk ergeren dat de batterij zich maar tot 60% laat opladen. Mogelijk is dat wel een reden groot genoeg om het exemplaar om te ruilen. Het batterijprobleem van de Galaxy Note 7 is een waar hoofdpijndossier voor Samsung aan het worden. Spontaan ontbrandende batterijen is natuurlijk gevaarlijk voor eigenaren maar berichten erover is ook bijzonder slechte publiciteit voor Samsung. Het is het Koreaanse bedrijf er daarom alles aan gelegen om het probleem op te lossen. Terugroepen is dan één maar dit scenario vereist meer oplossingen waarvan dit er één is. Nederlandse consumenten hebben overigens niets te vrezen; hier is de Samsung Galaxy Note 7 nog niet leverbaar.

Foto: iFixit

 • Tags:
 • note7
 • samsung

ts Galaxy Note 7 Irisscanner

Samsung roept mogelijk Galaxy Note 7 terug vanwege batterijproblemen

Telefoonnieuws ·

De afgelopen tijd kwamen relatief veel berichten in het nieuws van ontploffende Note 7-batterijen. Meestal komt dit door verkeerd gebruik maar Samsung onderzoekt deze berichten toch altijd. En mogelijk zijn ze iets ernstig op het spoor gekomen.

Daarom zou Samsung momenteel op hoogste niveau overwegen om alle exemplaren van de Galaxy Note 7 terug te roepen. Het nieuwe phablet-vlaggenschip is nog niet in Nederland verkrijgbaar en was zelfs vanwege lage voorraden al met een week uitgesteld. Mogelijk moeten consumenten nog langer wachten als Samsung besluit tot een wereldwijde terugroepactie. Samsung zou intussen alle leveringen van het toestel hebben stopgezet.

Samsung Galaxy Note 7
Potentieel gevaarlijk, niet iets wat je wilt

Volgens nog onbevestigde berichten zouden minder dan 0,1% van alle Samsung Galaxy Note 7's getroffen zijn. Daarbij zou de batterij tijdens het opladen kunnen ontploffen en vlam vatten. Niet een wenselijke situatie natuurlijk. Het terugroepen van alle exemplaren zal een flinke tegenslag zijn voor Samsung. De Note 7 ontving goede kritieken van de media en het aantal pre-orders zou behoorlijk hoog zijn. De Note-lijn kent na een korte pauze ook weer een wereldwijde lancering en het is Samsung er dus veel aan gelegen om het tot een succes te maken.

Update: Inmiddels heeft Samsung een persbericht verstuurd waarin het aankondigt alle Note 7-exemplaren terug te roepen. Dat moet de komende weken gebeuren. Er zouden in totaal 35 gevallen gerapporteerd zijn van ontploffende batterijen.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • terugroep

ts Note 7 Gorilla Glass 5 Jerryrig

Gorilla Glass 5 op Samsung Galaxy Note 7 blijkt stuk krasgevoeliger

Telecomnieuws ·

De mensen van JerryRigEverything testen al een tijdje mobiele telefoons onder andere op krasbestendigheid. Wij keken vooral uit naar de Note 7 omdat die als eerste gebruik maakt van Gorilla Glass 5. De resultaten zijn opvallend te noemen.

Gorilla Glass 5 werd eind juli 2016 door Corning aangekondigd en het moet vooral extra bescherming bieden tegen vallen. Tot 80% van de valpartijen tot 1,6 meter komt er zonder kleerscheuren vanaf. Of beter gezegd; zonder scherven. Blijkbaar gaat die extra valbescherming wel ergens ten koste van; het glas is stukken krasgevoeliger dan z'n voorganger. Iets waar de Samsung Galaxy Note 7, die als één van de eersten gebruik maakt van Gorilla Glass 5 nu hinder van ondervindt. In een krastest van Jerry Rig scoort het toestel net iets beter dan plastic maar beduidend minder dan Gorilla Glass 4.

In zijn testen maakt Jerry gebruik van pennen op de hardheidsschaal van Mohs. Hoe lager hoe zachter het materiaal. Zo is 1 talk en een 10 staat voor diamant. Al vanaf een niveau 3 begint het scherm van de Note 7 lichte krassen te vertonen. Dat is dus één stak harder dan plastic en dus niet echt krasbestendig. De Samsung Galaxy S7 edge met Gorilla Glass 4, evenals andere moderne smartphones halen met gemak een 5 zonder blijvende schade. Gevolg is dat wie een krasvrije Galaxy Note 7 wil houden genoodzaakt is een screenprotector te gebruiken. Op zich niet het einde van de wereld maar wel een teruggang die je niet meteen wilt hebben.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • gorillaglass5
 • krasgevoelig
 • mohs
 • note7
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 7 Detail

Eerste Samsung Galaxy Note 7 reviews zijn lovend

Telefoonnieuws ·

Hier moeten we er nog even op wachten maar intussen hebben Amerikaanse media alvast hun handen los kunnen laten op de Galaxy Note 7 van Samsung. En de resultaten liegen er niet om; dit is Samsung's beste telefoon tot nu toe.

Het oordeel is zonder uitzondering positief. Opvallend is ook de conclusie die velen delen; dit is mogelijk de beste telefoon die Samsung ooit gemaakt heeft. De Galaxy Note was altijd al een grote telefoon, zo ook de Note 7, maar Samsung heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt door simpelweg een grotere telefoon te maken. De bediening en alle functies daaromheen zijn toegespitst op dat grotere scherm en het grotere canvas waarop je je creativiteit met de S Pen kwijt kunt. The Verge schrijft daarover; "De coolste nieuwe functie van de S Pen is de mogelijkheid om in een paar klikken GIF'jes te maken van een video. In luttele seconden kan ik een GIF maken van een YouTube-video, notities of stickers toevoegen en delen vanaf m'n telefoon. Het zou niet iets zijn wat ik meteen van een S Pen verwacht maar het is leuk en eenvoudig om te doen."

Samsung Galaxy Note 7 S-Pen
De nieuwe S-Pen; ditmaal ook waterdicht

Engadget roemt vooral de batterijduur. Nu is de Note 7 de grootste telefoon in het assortiment van Samsung, toch heeft de iets kleinere Galaxy S7 edge een grotere batterij. Dat geeft te denken over de batterijduur. Ze merken op; "het is nog steeds één van de best presterende dagelijkse telefoon die ik sinds lange tijd gebruikt heb. In onze standaard videotest ... hield de Note 7 het 14 uur vol. Dat is een half uur minder dan de S7 edge, een paar minuten meer dan de Note 5 van vorig jaar en nagenoeg gelijk aan de Moto Z Force."

Samsung Galaxy Note 7 USB Type-C
Opladen gaat ditmaal via USB Type-C

In de review van CNET wordt de nadruk gelegd op het uiterlijk. "Het heeft een prachtig, symmetrisch ontwerp dat met name erg mooi is in Coral Blue." Ook belichten zij nog de nieuwe irisscanner waarmee je het toestel kunt ontgrendelen. Het werkt snel en is betrouwbaar maar weer onhandig als het toestel op tafel ligt. Je moet hem dan eerst oppakken en correct voor je ogen houden. De vingerafdrukscanner is dan sneller. Ze zien er meer in als een tweede beveiligsmethode, bijvoorbeeld alleen om toegang tot de Private Folder te geven.

Samsung Galaxy Note 7 in Coral Blue
Nieuw dit jaar is de Coral Blue-uitvoering

De Samsung Galaxy Note 7 is in Nederland nog niet verkrijgbaar. Dat moet ergens begin september gebeuren, denk 9 september. De beschikbaarheid zal ook problematisch zijn in het begin. Dat komt omdat de verwachte vraag hoog is en het aanbod laag. Pre-orderen kan al wel en zoals altijd geldt; hoe eerder je erbij bent, hoe sneller je een exemplaar in handen hebt. Prijzen zijn stevig en beginnen bij 849 euro.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • review
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 7 Dj Koh

Samsung maakt waterdichte Galaxy Note 7 met irisscanner officieel

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft tijdens een Unpacked-event haar nieuwste generatie Note getoond; de Galaxy Note 7. De nieuwe Note is waterdicht, voorzien van een irisscanner en krijgt een gebogen beeldscherm.

Naast een nieuw uiterlijk krijgt de Note 7 een nieuwe S Pen mee die over flink wat meer functies beschikt. Ditmaal kun je nog zonder het toestel te unlocken aantekeningen maken. Ook kunnen er nu bewegende GIF-animaties gemaakt worden, kan de S Pen als vergrootglas gebruikt worden en kan er tekst mee vertaald worden. De pen is door z'n punt van 0,7 millimeter dunner dan ooit en daardoor ook nauwkeuriger.

Note 7 S-Pen

De Galaxy Note 7 is de eerste Galaxy van Samsung met een ingebouwde irisscanner. Hierdoor kun je door simpelweg te kijken naar het toestel hem ontgrendelen. Ook kan door je iris betaald worden met Samsung Pay en is er een beveiligde map aanwezig waar je al je geheimen in kwijt kunt. Samsung heeft ook gekeken naar de Galaxy S7 edge en maakte daarom de Note 7 zowel waterdicht als rustte hem uit met een gebogen Quad HD-scherm.

Note 7 irisscanner

Ingebouwd is een 3.500 mAh grote batterij die naast draadloos ook met het nieuwe USB Type-C opgeladen kan worden. Hiermee heeft de Samsung Galaxy Note 7 wederom een Samsung unicum te pakken; het is de eerste die deze type kabel gebruikt. Handig want bij USB Type-C maakt het niet uit hoe je de kabel in het toestel stopt. De introductie van de Note 7 kent ook een kleine teleurstelling en dat is dat hij met op 19 augustus met Android 6.0.1 Marshmallow uit zal komen. Google heeft inmiddels Android 7.0 Nougat aangekondigd. Samsung kon blijkbaar niet wachten op de officiële Nougat-release.

Samsung Galaxy Note 7 uitvoeringen

Wanneer een update naar Nougat wordt verwacht is niet bekendgemaakt. Verwacht de Note 7 in de uitvoeringen Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium en Black Onyx in de winkels.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 7 Grace Ux Screenshot

Screenshots Samsung Galaxy Note 7 laten nieuwe interface zien

Geruchten ·

Met nog een week te gaan druppelen de laatste beetjes nieuws over de Samsung Galaxy Note 7 binnen. Vandaag krijgen we een blik op z'n nieuwe TouchWiz-gebruikersinterface genaamd Grace UX.

Nu hebben we eerder al eens kiekjes voorbij zien komen van deze nieuwe versie van TouchWiz. Deze nieuwe afbeeldingen bevestigen wat we eerder hebben gezien. TouchWiz wordt een stuk ronder en minder cartoon-achtig dan we gewend zijn. Icoontjes bijvoorbeeld kennen sterk afgeronde hoeken al zagen we dat ook al op de Galaxy S7. Hiermee doen ze sterk denken aan de MeeGo-icoontjes die Nokia gebruikte op bijvoorbeeld de N9. Diezelfde afgeronde hoeken zien we nu terug bij de popup-vensters. Naar Grace UX kent ook meer subtiele wijzigingen. Zo kunnen apps in de drawer nu op alfabetische volgorde worden gesorteerd.

Samsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWizSamsung Galaxy Note 7 Grace UX TouchWiz

De screenshots van de Note 7 laten ons ook de werking van de irisscanner zien. Hiermee kan voor het eerst een Galaxy-toestel met je ogen ontgrendeld worden. Zo lezen we dat de functie mogelijk niet werkt voor brildragende mensen of wanneer je te maken hebt met spleetogen. Nieuw is de optie 'Glance' in het S Pen Air Command-menu. Welke functie hier exact mee wordt bedoeld is nog onduidelijk. Samsung kondigt de Galaxy Note 7 op 2 augustus aan tijdens een speciaal Unpacked-event. Aangenomen wordt dat het toestel een 5,7 inch scherm krijgt, dezelfde 12 megapixel camera als de S7 en hetzelfde gebogen scherm als de S7 edge.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote7
 • graceux
 • note7
 • samsung
 • touchwiz
 • ui
 • ux

ts Note 7 Techdroider

“Samsung Galaxy Note 7 vanaf 7 augustus verkrijgbaar”

Geruchten ·

We wisten al dat Samsung op dinsdag 2 augustus de Galaxy Note 7 aankondigt maar wanneer ligt hij in de winkel? Een gerucht vanuit Korea denkt te weten wanneer.

Die spreekt namelijk over 7 augustus. Dat is een zondag en het lijkt ons niet erg waarschijnlijk dat Samsung er in Nederland voor kiest om de Note 7 dan uit te brengen. Het is daarom aannemelijker dat het phablet-vlaggenschip eerst in Korea op die datum uitkomt. Wel valt het in de verwachting dat de Note 7 direct na z'n aankondiging in de pre-order gaat. Bestellen kunnen we hem dus wel meteen.

Samsung Galaxy Note 7 zwart

De bron vermeldt tevens dat de Samsung Galaxy Note 7 de eerste met het onlangs aangekondigde Gorilla Glass 5 is. Dat nieuwe schermtype is beter bestand tegen vallen, met name vanaf hogere hoogtes. Dit gerucht ging meteen al dus erg vreemd komt ons dit niet over. Naast een stevig scherm wordt ook een stevige batterij verwacht. De allereerste geruchten spraken over een 4.000 mAh exemplaar, later werd dat al 3.600 mAh en inmiddels wordt gegokt op 3.500 mAh. Ondanks de slinkende capaciteit wordt welk aangenomen dat het uithoudingsvermogen tot één van de beste uit de industrie behoort. Mogelijk moeten nieuwe technieken daarvoor zorgen maar verwacht ook nieuwe nog snellere oplaadtechnieken.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote7
 • lancering
 • note7
 • samsung

ts Galaxy Note 7 Seeko

Render toont volledig kleurenpalet Samsung Galaxy Note 7

Geruchten ·

Eigenlijk weten we al vrij veel van de Samsung Galaxy Note 7. De meeste specs zijn bekend en ook hoe hij er uitziet is grotendeels bekend. Dankzij deze nieuwe renders wordt er niets meer aan het toeval overgelaten.

Goud, blauw en wit. Dat zijn in ieder geval enkele kleuren van de op 2 augustus uit te komen Galaxy Note 7. Plaatjes van deze kleuren bereiken ons via een website uit Zuid Korea. Eigenlijk hebben alle uitvoeringen wel eens eerder de revue gepasseerd. Wat dat betreft geen verrassingen hier.

Samsung Galaxy Note 7 kleuren

Eigenlijk valt vooral de blauwe variant sterk op. Dat komt omdat Samsung voor de metalen rand lijkt te kiezen voor een gouden kleur. Hierdoor ontstaat net wat meer contrast, vooral in vergelijking met de volledig gouden en witte uitvoering. Daarnaast wordt er ook nog een grijze en zwarte uitvoering van de Note 7 verwacht. Het is alleen nog onduidelijk of alle uitvoeringskleuren direct beschikbaar komen. We zien wel vaker dat vooral in het begin alleen maar enkele kleuren verkrijgbaar zijn. Het later uitbrengen van nieuwe kleuren wordt dan vaak gezien als poging om de verkopen extra impuls te geven. De Samsung Galaxy Note 7 wordt 2 augustus aangekondigd en verwacht wordt dat hij daarna snel beschikbaar zal zijn in de Nederlandse winkels. Het zal Samsung's eerste high-end telefoon worden met een ingebouwde irisscanner.

Samsung Galaxy Note 7 achterkanten
 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • uitvoeringen

ts Note 7 blauw Venturebeat

Blauwe Samsung Galaxy Note 7 laat gezicht zien

Geruchten ·

Apple mag dan wel met een blauwe iPhone 7 bezig zijn, eerst wordt deze blauwe Note 7 van Samsung verwacht. Deze nieuwe kleur lijkt namelijk aan het assortiment te worden toegevoegd, zo blijkt uit deze render.

En eerlijk is eerlijk; het staat hem goed. Naast een blauwe voorzijde lijkt de metalen zijkant juist goudkleurig. Ook de nieuwe S Pen krijgt dezelfde blauwe kleur. Een officiële naam hebben we nog niet voor je al zijn er wel wat kandidaten. Denk aan Blue Coral, Indigo Blue en Metallic Blue. Samsung leek de afgelopen jaren juist afgestapt te zijn van blauwe telefoons. Het was juist met name zwart, wit en goud wat de klok sloeg.

Samsung Galaxy Note 7 blauw

Het plaatje is afkomstig van Evan Blass die op Venturebeat een heel betoog houdt over het toestel. Hij verwacht slechts één uitvoering; de gebogen variant. Hierdoor heeft hij een dusdanig afwijkend uiterlijk wat hem een duidelijk voordeel geeft op de concurrentie. De Note 7 wordt bovendien de eerste Samsung met een USB Type-C poort en ook de eerste met een irisscanner. Wat echter bij het oude gebleven is is een 3,5 mm audio-jack poort. Van concurrent Apple wordt gezegd dat die dit jaar voor het eerst met een telefoon komt waar de koptelefoonpoort ontbreekt. Zover gaat Samsung dus niet dit jaar. De introductie van Samsung populaire phablet staat gepland voor 2 augustus. Samsung heeft al te kennen gegeven dat het tijdens dit Unpacked-event de Note 7 officieel zal presenteren. Prijzen zijn vermoedelijk stevig en worden geschat op 849 euro.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Note 7 Waterproof Weibo

Waterdichte Samsung Galaxy Note 7 lijkt bevestigd met foto

Geruchten ·

Hoe toon je aan dat de Galaxy Note 7 van Samsung écht waterdicht is? Door hem mee onder de douche te nemen en daar een foto van te maken. Dat moet althans deze bron gedacht hebben.

Al langer gaat het gerucht dat de Note 7 dezelfde IP68-certificering heeft als de Galaxy S7. Hiermee is hij bestand tegen stof en water. Een knappe prestatie omdat beide toestellen niet over klepjes beschikken om poorten te beschermen tegen de elementen. Zelfs de koptelefoonaansluiting met z'n diameter van 3,5 millimeter kent voor het oog geen extra bescherming. Een waterdichte behuizing is zeker handig in ons grillig klimaat en ook ideaal voor het komende tripje naar zee of zwembad.

Samsung Galaxy Note 7 waterdicht

Naast dat bovenstaande foto lijkt aan te tonen dat de Samsung Galaxy Note 7 inderdaad bestand is tegen water lijken ook de gebogen zijkanten bevestigd te zijn. Al is dat niet meteen goed zichtbaar. Opvallend is verder dat deze donkere Note 7 wel een zilveren randje rondom de homeknop en speakergril heeft. Bij de Galaxy S7 en S7 edge ontbrak die juist. Waar we echter geen goed zicht op hebben in deze foto is de irisscanner. Die zou bovenaan het scherm zitten en een nieuwe vorm van authenticatie bieden. Dat komt dan bovenop de vingerafdrukscanner die gewoon in de homeknop zal blijven zitten. Samsung kondigt de Note 7 tijdens een Unpacked-event aan op dinsdag 2 augustus. Uiteraard gaan we daar live verslag van doen.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • waterdicht

ts Galaxy Note7 Invitation

Samsung kondigt moment onthulling Galaxy Note 7 aan

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor het event waar de Note 7 aangekondigd zal worden. Het bedrijf maakt er in de uitnodiging geen geheim van dat hier de Galaxy Note 7 gepresenteerd gaat worden, hij wordt zelfs bij naam genoemd.

Samsung kondigt moment onthulling Galaxy Note 7 aan

Bovendien staan er in de uitnodiging wel erg veel verwijzingen naar de S Pen, het pennetje waarmee je de Note kunt bedienen. Die moet dit jaar verbeterde functies krijgen dus geen wonder dat die een prominente rol speelt in de aankondiging. Datum van onthulling: dinsdag 2 augustus. Er zijn drie plekken aangewezen waar de onthulling plaatsvindt; New York, Rio de Janeiro en Londen. Vanaf 17:00 uur onze tijd weten we meer.

Samsung legt ook uit waarom de opvolger van de Note 5 geen Note 6 heet. Dit heeft alles te maken om in lijn te lopen met de Galaxy S7 en S7 edge. Andere getallen zou alleen maar verwarrend zijn. Het gelijktrekken van de cijfers is niet alleen handig, volgens geruchten lijkt de Note 7 ook erg op z'n S-tegenhanger.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • unpacked2016

ts Galaxy Note 7 Prototype Onleaks

Eerste spy foto’s tonen werkende Samsung Galaxy Note 7

Geruchten ·

Onderdelen en renders zagen we al voorbij komen van de Note 7. Een volledig geassembleerde telefoon nog niet. Nu bestaat er altijd nog de kans dat we hier kijken naar een dummy maar feit is wel dat dit de beste foto's van de Note 7 tot nu toe zijn.

Dat het toch vermoedelijk een echt model is blijkt dat op de ene foto het scherm uit staat, en op het andere aan. Het lijkt dus om een werkende Note 7 te gaan. En in tegenstelling tot voorgaande jaren lijkt de volgende Note meer op een edge-model dan op een Note. Op de foto's is ook goed te zien dat boven het scherm naast een selfiecamera en sensoren duidelijk nog een nieuwe sensor is bijgekomen. Dit moet de veelbesproken irisscanner zijn.

Samsung Galaxy Note 7Samsung Galaxy Note 7 collage

De bron vermeldt er trouwens wel bij dat het hier gaat om een prototype. Er kan dus nog wel een wijziging of twee in het uiteindelijke ontwerp zitten. Toch stroken de foto's met wat we eerder gezien hebben. Ook noemenswaardig te vermelden is dat er een screenprotector is gebruikt waardoor het Samsung-logo niet meteen zichtbaar is. Die zal op het uiteindelijke model wel te zien zijn. Verder wordt rekening gehouden met een 12 megapixel camera, een 5,7 inch scherm met Quad HD-resolutie en een waterdichte behuizing. Samsung lanceert de Note 7 vermoedelijk begin augustus tijdens een nog aan te kondigen Unpacked-event.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Note 7 Evleaks

Persrender toont Samsung Galaxy Note 7 in volle glorie

Geruchten ·

Beroepslekker Evleaks kan het niet laten; hij heeft wat lijkt op de persrender van de Note 7 gelekt. We zien het grote toestel uit de phablet-categorie in maar liefst drie verschillende kleuren.

Hoe @evleaks toch altijd weer aan dit soort plaatjes komt is ons niet duidelijk maar we maken er met z'n allen wel dankbaar gebruik van. Zie hieronder de Samsung Galaxy Note 7 die volgens de begeleidende tekst in de kleuren 'Black Onyx', 'Silver Titanium' en 'Blue Coral' uit zal komen. Die uitvoeringen kennen we grotendeels al, alleen de lichtblauwe 'Blue Coral' uitvoering is nieuw voor ons. Getuige de render lijkt de Note 7 erg op de Galaxy S7 edge met gebogen zijkanten.

Samsung Galaxy Note 7 persrenders

Verder is is het interessant dat de eerder genoemde uitsparingen voor een irisscanner verdwenen lijken te zijn. Of dat wil zeggen dat Samsung op het laatste moment afziet van de nieuwe vorm van authenticatie is onbekend. Ook nog onzeker is wanneer Samsung de Galaxy Note 7 officieel aankondigt. Volgens eerdere geruchten zal dat ergens begin augustus gebeuren maar duidelijkheid daarover hebben we nog niet. Voorgaande jaren lanceerde Samsung de volgende Note nog tijdens of nabij het IFA-event dat traditiegetrouw in september plaatsvindt in Berlijn. Toch lijkt het er net als vorig jaar op dat Samsung daar niet op wil wachten.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Samsung Note7 Edge7 Androidauthority

Verschenen frontpaneeltje Samsung Galaxy Note 7 laat uitsparing voor irisscanner zien

Geruchten ·

De nog aan te kondigen Galaxy Note 7 van Samsung krijgt naast een vingerafdrukscanner een geheel nieuwe manier om z'n baasje te identificeren. Een irisscanner. Nieuw is de methode niet, maar het is wel het eerst dat Samsung hem toepast.

De irisscanners kennen we al een tijdje van de Windows-telefoons waaronder de Lumia 950 XL. Het is wat trager dan de vingerafdrukscanner maar wie liever irisherkenning gebruikt en niet z'n vingerafdruk wil weggeven is het een uitkomst. Het nu opgedoken frontpaneel laat flink wat extra uitsparingen zien. Zo kent bijvoorbeeld de S7 edge één groot rondje rechts van de luidspreker. Op de Note 7 tellen we er flink meer. Welke bedoelt is voor de irisscanner is niet meteen duidelijk, mogelijk gaat het om een samenspel van verschillende sensoren.

Samsung Galaxy Note 7 front paneeltje

Eerder al verscheen een lijst met mogelijke specificaties van Samsung's volgende phablet. Een 5,8 inch scherm met Quad HD-resolutie, 12 megapixel camera en Snapdragon 821 of 823 met maar liefst 6 GB aan RAM-werkgeheugen. Een lanceerdatum wordt begin augustus verwacht, mogelijk 2 augustus. Qua naamgeving slaat Samsung de Note 6 over om hiermee meer in lijn met de huidige Galaxy S7 en S7 edge te lopen. Dat de Note-serie een getal achterliep wekte verwarring op bij sommige consumenten.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote7
 • iris
 • note7
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 7 Techconfigurations

3D-render toont mogelijk Samsung Galaxy Note 7

Geruchten ·

De eerste grote lancering van een vlaggenschip is toch wel de volgende Galaxy Note van Samsung. Er is des te meer reden om hiernaar uit te kijken, de Note 7 komt namelijk vermoedelijk ook naar Nederland.

We zullen het voorlopig moeten doen met deze 3D-renders die Techconfigurations op basis van de laatste geruchten in elkaar gezet heeft. We zien een telefoon die grotendeels op de Galaxy S7 edge lijkt, maar dan met een ingebouwd pennetje. Dat die twee toestellen op elkaar lijken is ook geen verrassing, Samsung behaalt met de S7 edge momenteel grote successen. In sommige markten verkoopt die zelfs beter dan de reguliere S7.

Er zijn wat tegenstrijdige geruchten of er naast deze gebogen versie ook een platte uitvoering komt. De laatste stand van zaken is niet maar het is afwachten. Verwacht wordt dat de Galaxy Note 7 zal worden uitgerust met een 5,8 inch gebogen Quad HD-scherm, de nieuwste Snapdragon-processor van Qualcomm (Snapdragon 823), 6 GB aan RAM-werkgeheugen, en de bekende 12 + 5 megapixel camera met f/1.7 lens. De Note 7 wordt waarschijnlijk de eerste Galaxy-telefoon van Samsung met een USB Type-C poort. Daarbij maakt het niet uit hoe je de oplaadkabel erin steekt. De eerst mogelijke aankondigingsdatum is 2 augustus al moet Samsung die datum nog wel officieel bevestigen.

 • Tags:
 • 3drender
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung

ts Note 7 Unpacked Sammobile

Uitnodiging Samsung Galaxy Note 7 mogelijk op straat; 2 augustus

Geruchten ·

Over schimmige teasers gesproken; iemand zegt de uitnodiging van het volgende Samsung Unpacked-event op de kop te hebben getikt. Tijdens dit event dat op 2 augustus plaatsvindt moet de Note 7 aangekondigd worden.

Het zou natuurlijk allemaal kunnen, de uitnodiging ziet er wel redelijk goed uit. Naast de datum 2 augustus zien we dat het event in ieder geval in het Lincoln Center in New York gehouden wordt en dat de deuren om 10 uur opengaan. Op de website van het Lincoln Center zien we in ieder geval dat de Alice Tully Hall op die datum niet beschikbaar is voor het publiek. Dat is natuurlijk een teken maar het zegt niet alles.

Samsung Unpacked Note 7

Mogelijk komen er twee versies van de Note 7 uit; één reguliere en één met een gebogen Edge-uiterlijk. Het is alleen niet uit te sluiten dat het uiteindelijk toch om één model gaat. Houdt verder rekening met een 5,8 inch groot Super AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie, bediening met S-Pen en mogelijk de nieuwe Snapdragon 823-processor. Verwacht verder enkele functies die we ook bij de S7 zagen. Denk dan aan een IP68-waterdichte behuizing en een 12 megapixel camera met f/1.7 lens. Al eerder ging het gerucht dat de Galaxy Note 7 de eerste Samsung Galaxy zou zijn met een USB Type-C aansluiting. Mogelijk krijgt de Note 7 ook als eerste een iris-scanner aan boord. Echter, het is allemaal pas officieel als Samsung het toestel daadwerkelijk aankondigt, en dat duurt nog tenminste een paar maanden.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • unpacked

ts Note 7 Teaser Phonearena

Schimmige teaser opgedoken van Samsung Galaxy Note 7

Geruchten ·

Geruchtenblogs leven van geruchten, hoe schimmig ook. Zelfs de meest onbeduidende geruchten worden als groot nieuws gebracht en de meest neppe belanden vaak als waarheid op de frontpage. Moeten we dit gerucht daar ook plaatsen?

In het najaar wordt de opvolger van de Note 5 verwacht. Samsung slaat mogelijk de 6 over om daarmee in dezelfde pas te lopen als het S7-vlaggenschip. Een lager getal is alleen maar verwarrend. Wat ook aannemelijk is, is dat de Note 7 over een gebogen uiterlijk beschikt. Niet alleen de S7 edge heeft een gebogen voorkomen, zelfs de S7 krijgt dit jaar de nodige rondingen mee. Is het dus heel gek dat de Note 7 een gebogen phablet (kruising telefoon/tablet) is? Nee, maar of daarmee onderstaande teaser ook echt is is een tweede.

Samsung Galaxy Note 7 teaser

Het plaatje dook op op de site van PhoneArena en natuurlijk zijn ze maar wat blij dat mensen hun dit soort plaatjes opsturen. Zouden wij hem geplaatst hebben? Vast. Toch raden we je aan dit allemaal met een flinke korrel zout te nemen. Samsung heeft zelf nog niets aangekondigd, nog niets zelf geteased en haar mond nog niet voorbijgepraat. Alles wat we tot nu toe weten is afkomstig uit het geruchtencircuit en die is zoals gezegd niet 100% betrouwbaar. Kijk alleen niet op als Samsung in september een gebogen 5,7 à 5,8 inch grote phablet aankondigt met pen, USB Type-C poort en een iris-scanner. Je weet maar nooit.

 • Tags:
 • galaxynote7
 • note7
 • samsung
 • teaser

ts Samsung Note 6 Uswitch

Ontwerp volgende Samsung Galaxy Note mogelijk op straat

Geruchten ·

Of de volgende Note nou Note 6 of Note 7 heet weten we nog niet, hoe hij eruit ziet wel. Er zijn namelijk blauwdrukken van het toestel opgedoken en iemand heeft daar nu een bewegende render van gemaakt.

Volgens uSwitch krijgt de volgende Galaxy Note een gebogen scherm maar niet op de manier hoe we dat momenteel bij de S7 edge zien. De randen zijn ditmaal niet zo krom maar kennen een grotere hoek. Onderin het toestel zit nog altijd een stylus verwerkt; de S Pen. Het is te hopen dat die dit jaar niet verkeerd om teruggestopt kan worden. Onderop lijkt verder sprake te zijn van een USB Type-C aansluiting. Tot op heden maakt Samsung nog altijd gebruik van het 'oudere' microUSB.

Het scherm van de Note 6/Note 7 zal ergens tussen de 5,7 en 5,8 inch groot zijn. De Note 5 kent nog een 5,7 inch groot AMOLED-scherm. Boven dat scherm zal Samsung voor het eerst een iris-scanner toepassen. Deze techniek kennen we vooral van de high-end Lumia's van Microsoft. Het is een manier om toegang tot een telefoon te krijgen maar hij is veelal langzamer dan een vingerafdruk. Herkenning daarvoor lijkt ook dit jaar nog altijd in de homeknop verwerkt te zitten. Ook lijkt Samsung besloten te hebben de Note dit jaar een wereldwijde lancering te geven. Vorig jaar nog moesten grote delen van de wereld het zonder officiële lancering stellen. Dure import bleek toen het enige alternatief.

 • Tags:
 • galaxynote6
 • note6
 • note7
 • samsung

ts Samsung Galaxy Note 5 Kleuren

Samsung zou werken aan goedkopere Galaxy Note 6 Lite

Geruchten ·

Vorig jaar leek de Galaxy Note-reeks nog uitgespeeld. Hij werd niet overal uitgebracht omdat de vraag ernaar te laag zou zijn. Dat het snel kan gaan in deze branche blijkt wel want voor komend jaar heeft Samsung een Note 6 Lite in de planning staan.

Voor Samsung betekent een 'Lite'-model doorgaans een flink vereenvoudigd model. 'Eenvoudiger' betekent hier ook doorgaans 'goedkoper'. Al moeten we het wel relatief bekijken want de Galaxy Note 6 krijgt volgens eerdere geruchten nog een Snapdragon 823-processor met 6 GB aan werkgeheugen. De Note 6 Lite zou het naar verluidt moeten stellen met een Snapdragon 820-processor met 4 GB aan RAM. Dat is overeenkomstig met de specs van een vlaggenschip van een seizoen geleden. Om verdere kosten te besparen zou tevens overwogen worden om het Quad HD-scherm van de Note 6 in te ruilen voor een Full HD-paneel in de Note 6 Lite.

Samsung Galaxy Note 5 aantekening
Samsung sloeg met de Note 5 ons land nog over

Ondanks dat verschil in beeldscherm zouden beide varianten wel 5,8 inch groot zijn. Wel moeten we hierbij aantekenen dat het slechts om een gerucht gaat. Samsung bracht tot nu toe nooit een Lite-versie uit van haar Note-vlaggenschip, wel een Neo-versie wat bij Samsung vrijwel op hetzelfde neerkomt. Het is dus aan te raden om een en ander met een korreltje zou te nemen totdat er meer bekend is over dit vermeende toestel. Overigens lijkt wel steeds meer bekend te worden van de gewone Note 6. Deze lijkt in tegenstelling tot vorig jaar wel gewoon hier uitgebracht te worden. Tot nu toe was het vorige model alleen als dure import beschikbaar.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote6lite
 • note6lite
 • samsung

ts Samsung Usb Type C

Samsung stapt bij Galaxy Note 6 over op USB Type-C

Geruchten ·

Er staat een nieuwe kabel klaar om je toekomstige telefoon mee op te laden. Gingen we eerder al over naar het universele USB (eerst mini en toen micro), inmiddels zijn we aanbeland bij Type-C. Samsung lijkt de overstap dit jaar ook te gaan maken.

Eerder gingen Huawei, Google, Microsoft en LG al over de streep, nu wordt het tijd dat ook de grotere bedrijven overstag gaan. Handig aan de nieuwe USB Type-C kabel is dat het niet uitmaakt hoe je hem in het apparaat steekt. Hiermee is hij vergelijkbaar met de Lightning-kabel van de iPhone, maar die is dan weer niet compatible met telefoons van andere fabrikanten. USB-kabels kun je overal gebruiken. Ook zijn de USB Type-C kabels doorgaans sneller omdat ze USB versie 3.0 of hoger ondersteunen. Hierdoor kun je sneller gegevens overbrengen dan oudere USB 2.0 kabels.

Samsung Galaxy S7 USB Type-C
De Galaxy S7 met een USB Type-C kabel

Samsung zou de USB Type-C aansluiting dus willen integreren in de opvolger van de Note 5. Dat toestel werd hier officieel nooit uitgebracht al was hij wel mondjesmaat als import verkrijgbaar. Bij de Note 6 moet dat weer veranderen. Die wordt vermoedelijk wel wereldwijd uitgebracht. Als Samsung inderdaad gebruikmaakt van USB Type-C dan ligt het voor de hand dat ook de Galaxy S8 daarover beschikt. Dat zou dan voor Samsung tenminste het einde betekenen voor MicroUSB. Een aansluiting waarvan jaren trouw gebruik van is gemaakt. Eerder werd ook nog gedacht dat de Galaxy S7 over de nieuwe USB-aansluiting zou beschikken maar zover kwam het uiteindelijk niet. Mogelijk kwam dat om compatibiliteit met de Gear VR te kunnen garanderen.

(via)

 • Tags:
 • galaxynote6
 • note6
 • samsung
 • usbtypec

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy Note 7

Afmetingen 153,5 x 73,9 x 7,9 mm
Gewicht 169 gram
Artikelcode SM-N930F
EAN codes 8806088471082, 8806088470818, 8806088470801, 8806088470658
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 6.0 (Marshmallow)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.7 inch, Quad HD Super AMOLED
Hardware
Camera 12.2 MP
Processor 1.6 GHz, 2.3 GHz, Samsung Exynos 8890, octa core
Selfiecamera 5 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 3500 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Sensoren
Hartslagmonitor

Alle Samsung Galaxy Note 7 specificaties


Video’s over de Samsung Galaxy Note 7

Stephen Colbert steekt maar weer eens de draak met de Samsung Galaxy Note 7

Vries een Samsung Galaxy Note 7 in een blok ijs en laat hem van grote hoogte vallen. Waarom? Geen idee!!

Appels met peren vergelijken; de Apple iPhone 6s Plus vs de Samsung Galaxy Note 7

Valtesten kennen we maar deze van de Samsung Galaxy Note 7 is interessant omdat 't de eerste is met Gorilla Glass 5

In z'n voorganger kon je de S Pen nog verkeerd terugstoppen + beschadigen. Hoe zit dat bij de Samsung Galaxy Note 7?


Alternatieven van de Samsung Galaxy Note 7

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy Note 7 (N930F)
Apple iPhone 8 Plus (A1905)
Huawei P30 (L29)
Apple iPhone 7 Plus (A1785)
Fairphone 3
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android6.0 (Marshmallow)
9.0 (Pie)
9.0 (Pie)
Kleurenbeeldscherm5.7 inch, Quad HD Super AMOLED5.5 inch, IPS6.1 inch, OLED, inkeping (notch)5.5 inch, IPS5.65 inch, IPS
Camera12.2 MP12 MP, dubbele camera-sensor16 MP, 40 MP, 8 MP12 MP, dubbele camera-sensor12 MP
Processor1.6 GHz, 2.3 GHz, Samsung Exynos 8890, octa coreApple A11 Bionic1.8 GHz, 1.92 GHz, 2.6 GHz, HiSilicon Kirin 980, octa coreApple A10 Fusion, quad core1.8 GHz, Qualcomm Snapdragon 632, octa core
Selfiecamera5 MP7 MP32 MP5 MP8 MP
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij3500 mAh2691 mAh3650 mAh2900 mAh3000 mAh, verwisselbaar
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Hartslagmonitor

Volledige vergelijking Samsung Galaxy Note 7 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung Note 7