Apple overweegt blauwe iPhone ten koste van Space Grey


We weten inmiddels al dat de iPhone 7 weinig verandering zal kennen. Er komen geen spectaculaire nieuwe functies bij en ook qua uiterlijk blijft alles gelijk. Om toch met wat nieuws te komen overweegt Apple een kleur om te ruilen.

Zeg mogelijk maar gedag tegen de donkere Space Grey-uitvoering. Deze wordt volgens het Japanse MacOtakara ingewisseld voor een donkerblauwe uitvoering. Apple levert al langer de zwart/grijze uitvoering en nog niet eerder werd een kleur vervangen. Hoe zo'n blauwe iPhone eruit kan zien zie je hieronder.

Apple iPhone 7 marineblauw

Overigens is een blauwe iPhone geen unicum. Ook van de iPhone 5c was al een dergelijke kleur verkrijgbaar, al is die veel feller van kleur. En ook van de iPod Touch is al een blauwe uitvoering uit. Als de Space Grey uitvoering inderdaad verdwijnt en vervangen wordt door blauw dan zou die de zilveren, gouden en roségoud aanvullen. Dat zal trouwens niet voor september gebeuren. Apple kondigt traditiegetrouw rond die maand nieuwe iPhones aan en we hebben geen enkele reden om aan te nemen dat ze daarvan afstappen. Wel wordt over enkele dagen tijdens het WWDC een demonstratie verwacht van de nieuwe versie van iOS. Daarover later meer.


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel