Apple iPhone 7 en 7 Plus worden iets dikker


Uit schema's van de iPhone 7 (Plus) die gelekt zijn blijkt dat hij iets dikker wordt dan z'n voorganger. Om een groot verschil gaat het niet, het resultaat is slechts 0,1 millimeter. Toch zou het gevolgen kunnen hebben voor bepaalde accessoires.

Vooral nauw zittende hoesjes kunnen net iets strakker zitten en daardoor wat ongemakkelijker aanvoelen. Onduidelijk is waarom de iPhone 7 en 7 Plus dikker is, mogelijk is het vanwege een batterij maar mogelijk is de wens is de vader van de gedachte. Qua hoogte en breedte zullen de iPhone 7 en 7 Plus volgens dit diagram gelijk zijn aan de versie van vorig jaar.

Apple iPhone 7 schemaApple iPhone 7 Plus schema

Het ligt trouwens niet voor de hand dat de dikte is toegenomen door een grotere batterij. Alhoewel wel wordt aangenomen dat de batterij in de iPhone 7 Plus groter is zal dat niet erg significant zijn. Aannemelijker is dat de dikte is toegenomen door het toepassen van nieuwe componenten. Zo gaat al langer het hardnekkige gerucht dat er een dubbele camera aanwezig is. Ook gaan er geruchten over de aanwezigheid van een Smart Connector waardoor allerlei accessoires gekoppeld kunnen worden. Normaliter gebruikt Apple de niet -s update voor een radicale wijziging. Die vlieger gaat dit jaar niet op. Mogelijk bewaart Apple dat voor volgend jaar wanneer de iPhone 10 jaar wordt.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel