Dit is de metalen Motorola Moto Z die Lenovo 9 juni aankondigt


9 juni kondigt Lenovo naar alle waarschijnlijkheid haar nieuwste generatie telefoons aan. De uiteindelijke naam is nog wat onduidelijk maar vermoedelijk wordt het de Motorola Moto Z. En dit zijn de plaatjes van dit metalen vlaggenschip.

Ze zijn gepubliceerd op het Twitter-account van @evleaks die wel vaker van dit soort acties uithaalt. De Moto Z moet mogelijk de Moto X-lijn opvolgen en zal het nieuwe vlaggenschip worden. Bijzonder aan dit grotendeels metalen toestel is de mogelijkheid om speciale modules te plaatsen, genaamd MotoMods. Uit andere plaatjes blijkt er in ieder geval een projector-module, JBL-speakers en een Hasselblad camera-module onderweg te zijn.

Motorola Moto Z van Lenovo

De tekst bij de tweet van @evleaks spreekt over 'Droids', onder die naam worden de Moto-toestellen veelal in de VS uitgebracht. Een afbeelding van de bijbehorende MotoMods hebben we ook en zo te zien moeten ze op de achterzijde bevestigd worden. Onderaan het toestel zien we wat lijkt op een connector. Dankzij deze pinnen vindt er communicatie plaats met de modules. Echt modulair zoals bijvoorbeeld de LG G5 is de Moto Z dus niet.

Motorola Moto Z MotoMods

Lenovo heeft voor 9 juni een event gepland waarop deze vermoedelijke Moto Z aangekondigd zal worden. Dat zal dan gebeuren tijdens het Tech World-event in San Francisco. Er gaan geruchten dat de Moto Z juist een serie is bestaande uit de Moto Z Style en Moto Z Play. Die namen komen goed overeen met eerdere toestellen uit de nieuwe X-serie, te weten de Moto X Style en Moto X Play. Eerder stonden de toestellen nog bekend onder de naam 'Moto X4'.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel