Render verschenen van slanke metalen Motorola Moto X4


Motorola, of beter gezegd Lenovo gaat naar alle waarschijnlijkheid 24 augustus deze Moto X4 aankondigen. Dit metalen toestel met vingerafdrukscanner lijkt verder te beschikken over een speciale accessoirepoort.

Zo zien we achterop het toestel een aantal connectors, mogelijk bedoeld voor accessoires of een oplader. Sowieso komt de gehele achterkant overeen met een foto die al halverwege december 2015 opdook. Daar zien we de poort ook al met een ronde cameramodule met een flat tire-ontwerp waarin de flitser verwerkt zit. Motorola verwerkte dit ontwerp eerder al in de Moto 360 en lijkt daar nu op voort te borduren.

Motorola Moto X4 wit

Voorop de Moto X4 zien we een vingerafdrukscanner. Onduidelijk is nog of deze verwerkt zit in een fysieke knop. In het verleden koos Motorola/Lenovo altijd voor bedieningsknoppen op het beeldscherm. Links en rechts van de knop zien we ook twee sensoren, onduidelijk is nog waar die voor bedoeld zijn. Binnenin zou gekozen zijn voor een Snapdragon 820-processor die met 4 GB aan werkgeheugen prima uit de voeten zou kunnen. Helaas loopt deze chipset wel aan het einde van z'n looptijd en wordt hij mogelijk binnenkort alweer opgevolgd door een nog snellere en krachtiger SoC. Wat dat betreft kent de Moto X4 een wat ongelukkige timing. Datum van aankondiging lijkt vrijwel zeker 24 augustus te zijn. Die datum valt te lezen op één van de screenshots. Dat is een jaar en één maand na de introductie van de Moto X Style en X Play.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel