Metalen opvolger Motorola Moto X laat zich zien


Er is een foto verschenen met daarop een metalen Motorola-toestel, mogelijk de opvolger van de tweede generatie Moto X uit 2014. Opvallend is het ontwerp van de cameramodule, die sterk doet denken aan de Moto 360-horloge.

Rondom de camera zit een cirkel waarbij een deel van de onderkant in beslag wordt genomen door de flitser. Het lijkt op de veel bekritiseerde 'flat tire' van de Moto 360. Veel mensen vonden dit niet mooi en ergens is het wel mooi van Motorola om dit herkenbare design juist vaker toe te passen. Mogelijk moeten we wel afscheid nemen van de verwisselbare achterkantjes, we zien op onderstaande foto namelijk een metalen back cover.

Motorola Moto X (2016)

Nu lijkt deze metalen back cover niet verwisselbaar maar of dit ook echt zo is moet nog blijken. Alhoewel we de overstap naar metaal doorgaans toejuichen is het wel jammer dat dit ten koste gaat van de houten en lederen opties. Motorola kondigde afgelopen jaar niet echt een opvolger aan voor de inmiddels niet meer verkrijgbare new Moto X. Wel bracht het de Moto X Style, Moto X Play en Moto X Force uit maar die richten zich op specifiekere doelgroepen. Die modellen kwamen in juli uit dus mogelijk hebben we nog even voordat deze nieuwe(re) Moto X aangekondigd wordt.

Bron: cnBeta


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel