Fotoshoot laat HTC One X9 van alle hoeken zien


Het lukt HTC niet echt goed om afbeeldingen van de One X9 onder de pet te houden. Nadat gisteren al afbeeldingen van het goedkope toestel opdoken is het vandaag de beurt aan een hele set.

Schreven we gisteren nog dat de HTC One X9 waarschijnlijk van plastic is gemaakt, vandaag weten we dat niet meer zo zeker. De foto's laten duidelijk een metaal-achtig toestel zien. Toch is niet alles van metaal, rondom de camera bespeuren we duidelijk wel wat plastic. Dat geeft ruimte aan de antenne en ook helpt het om de kosten te drukken. De X9 wordt namelijk waarschijnlijk een goedkope telefoon.

HTC One X9 frontHTC One X9 side rear

Besluiten we deze vondst met een opsomming van specs. Verwacht een 5,5 inch scherm met Full HD-resolutie, een octa-core processor van MediaTek, een 13 megapixel camera met beeldstabilisatie en een 3.000 mAh grote batterij. Er wordt gezegd dat de HTC One X9 in twee versies uitkomt; één met 2 GB aan werkgeheugen en één met 3 GB. Beiden beschikken wel over 16 GB aan opslaggeheugen. Dat klinkt allemaal leuk en aardig maar het staat nog helemaal niet vast dat HTC de X9 hier uitbrengt. Mogelijk horen we daar begin 2016 meer over als HTC het toestel aankondigt. We sluiten dus niet uit dat wij het moeten blijven doen met de veel duurdere A9.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel