Motorola voorziet Moto X Force van “onbreekbaar” ShatterShield-scherm


Motorola brengt de onlangs in de VS aangekondigde Droid Turbo 2 naar Europa toe. Bijzonder aan het toestel is z'n onbreekbare scherm, dat is althans de claim van Motorola. Dat durven ze te zeggen vanwege de ShatterShield-techniek.

Die techniek bestaat uit niet minder dan 5 lagen waaronder een aluminium chassis, een dual touch layer en een interne en externe beschermlaag. Motorola geeft zelfs 4 jaar garantie mocht het scherm van de X Force wel kapotvallen. De meeste klanten zullen tegen die tijd echter al een nieuwe mobiel hebben aangeschaft. Die extra bescherming heeft een prijs; op z'n dikste punt is de X Force 9,2 millimeter dik. Maar het draait bij de Moto X Force om meer dan een onbreekbaar scherm.

Vallende Motorola Moto X Force
Hier hoef je dus niet meer van in de stress te schieten

Zo is het een telefoon met een grote 3.760 mAh grote batterij. Volgens Motorola is dat genoeg voor twee dagen telefoonplezier. Binnenin zit een Snapdragon 810-processor die op moment van schrijven als de meest krachtigste geldt. De camera kent 21 megapixel, is voorzien van phase detection autofocus en schiet video in 4K. Het AMOLED-scherm is naast onbreekbaar een ruime 5,4 inch groot en geeft een Quad HD-resolutie weer. Tot slot is de behuizing ook nog eens waterafstotend. Dat is dus wat anders dan waterdicht. De Motorola Moto X Force moet vanaf halverwege November in de winkel liggen. Prijzen zijn niet nog bekend.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel