Motorola kondigt Moto X in Play en Style-uitvoering aan


Naast een nieuwe Moto G kondigde Motorola ook de nieuwste generatie Moto X aan. Het toestel krijgt twee uitvoeringen die verder weinig met elkaar te maken hebben. Zo verschilt het schermformaat alsmede andere belangrijke specificaties.

Als eerste zal de Moto X Play in Nederland uitkomen. Die uitvoering beschikt over een extra grote batterij van 3.630 mAh groot waarmee je volgens Motorola makkelijk twee dagen vol moet houden. Het beeldscherm meet 5,5 inch in diameter met een Full HD-resolutie. De cameraresolutie komt uit op 21 megapixel met een f/2.0 lens. Vreemd genoeg kun je geen 4K-video opnemen, je zult het moeten doen met maximaal Full HD.

Motorola Moto X Play wit

Voorop de Motorola Moto X Play zit een 5 megapixel selfiecamera en binnenin ligt een Snapdragon 615 processor die over acht kernen beschikt. Het werkgeheugen komt uit op 2 GB. Motorola brengt de X Play uit in uitvoeringen van 16 en 32 GB. Beiden kunnen met geheugenkaartjes worden uitgebreid tot maximaal 128 GB.

Motorola Moto X Style champagne

Motorola Moto X Style

Dan is daar ook nog de Moto X Style. De Style kan worden gezien als de high-end variant met een 5,7 inch groot Quad HD-scherm, een Snapdragon 808-processor, 3 GB aan werkgeheugen en een 21 megapixel camera met 4K-video. Beide uitvoeringen zijn waterafstotend waarbij de Moto X Style een officiële IP52-certificering kent. Ander voordeel van de X Style is de TurboPower Charging waarbij slechts 15 minuten aan de oplader een extra 10 uur aan batterij oplevert. De Motorola Moto X Style kent nog geen adviesprijs maar hij ligt vanaf halverwege september wel in de winkel.


Prijsvergelijker Motorola Moto X Play

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto X Play


Prijsvergelijker Motorola Moto X Style

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto X Style


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel