Motorola komt met waterdichte Moto G (2015)


Motorola heeft zojuist haar derde generatie Moto G aangekondigd. Het 5 inch grote 4G-toestel krijgt een 720p-scherm mee, een 13 megapixel camera en een behuizing die waterbestendig is. Er komen bovendien twee geheugen-uitvoeringen.

Zo zal er een model beschikbaar komen met 1 GB aan werkgeheugen en 8 GB aan opslag, en een versie met 2 GB aan RAM en 16 GB aan opslag. Beide modellen krijgen wel een geheugenkaartslot zodat geheugen wel zelf uit te breiden is. Of Motorola ook voornemens is om beide varianten hier uit te brengen is afwachten. Op cameragebied doet de Moto G 2015 niet onder voor de Nexus 6. Ze maken namelijk gebruik van dezelfde sensor.

Motorola Moto G (3rd generation)

De lens heeft verder een aperture van f/2.0 wat vandaag de dag vrij netjes is. De batterij tot slot komt uit op een meer dan keurige 2.470 mAh. Dat is best netjes voor een 5 inch grote smartphone. Bijzonder aan de derde generatie Moto G is de IPX7-behuizing. Hierdoor overleeft hij 30 minuten lang een bad van 1 meter diep. Ook komen er weer speciale Moto Shells uit waardoor je het toestel van een ander achterkantje kunt voorzien. Deze Motorola Moto G (2015) beschikt in tegenstelling tot z'n voorgangers direct al over 4G dus er komt geen aparte 4G/LTE-versie. Prijs voor de 8 GB uitvoering bedraagt 199,99 euro en het toestel zal vanaf 29 juli verkrijgbaar zijn.


Prijsvergelijker Motorola Moto G (2015)

Toon nog meer aanbiedingen van de Motorola Moto G (2015)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel