LG brengt nieuwe achterkantjes voor G4 uit


LG heeft een aantal nieuwe covers uitgebracht voor haar 2015 vlaggenschip; de G4. De nieuwe achterkantjes hebben een andere kleur dan de huidige en krijgen een adviesprijs mee van net geen 50 euro.

Alle hier aangekondigde achterkantjes zijn van leer gemaakt. Naast bruin en zwart krijgt de G4 de beschikking over achterkantjes in het roos, oranje, wit, roze, geel, beige en blauw. Los van deze lederen covers zijn er ook achterkantjes van plastic verkrijgbaar. Overigens was er al een rood lederen achterkantje verkrijgbaar, maar die was stukken donkerder dan deze nieuwe.

LG G4 oranje en roze
De LG G4 in het oranje en roze

Exacte verkoopcijfers heeft LG nog niet gegeven maar volgens berichten zou de verkoop van de LG G4 tegenvallen. Dat kan ook komen omdat LG vooraf een te hoge doelstelling heeft gesteld. Deze nieuwe kleuren zou de verkoop van het vlaggenschip misschien een duwtje in de rug kunnen geven. De mogelijkheid van het plaatsen van een lederen achterkant is één van de belangrijkste pluspunten van het toestel. Het geeft hem zeker een premium uitstraling en weet zich daardoor te onderscheiden van de rest.


Prijsvergelijker LG G4

Toon alle aanbiedingen van de LG G4


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel