Motorola Moto X Style


Motorola Moto X Style (XT1572)
Motorola Moto X Style zwart voorkant schuin
Motorola Moto X Style zwart achterkant
Motorola Moto X Style champagne linkerzijkant
Motorola Moto X Style hout achterkant
Review
3 reviews
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,7 inch
Camera
21 megapixel

Pluspunten Motorola Moto X Style

 • Hoge schermresolutie
 • TurboPower snellaadfunctie
 • Indrukwekkende en snelle camera
 • Waterafstotende coating
 • Naar voren gerichte stereo speakers

Minpunten Motorola Moto X Style

 • Met 5,7 inch wel erg groot

De Motorola Moto X Style in het kort

De Motorola Moto X Style werd eind juli 2015 door Motorola samen met de Moto X Play aangekondigd als opvolger van de 2e generatie Moto X. Grote verschil tussen beide is dat deze X Style gezien kan worden als de high-end en iets stijlvollere variant.

Groots en indrukwekkend

Laten we beginnen door te stellen dat de Moto X Style een grote jongen is. Het scherm meet van hoek tot hoek 5,7 inch wat zelfs halverwege 2015 erg groot was. Gelukkig past Motorola wel een extra hoge schermresolutie toe van 1440p wat voor enorm scherpe beelden zorgt. De pixeldichtheid komt zelfs uit boven de 500 wat zoveel wil zeggen dat je zelfs van dichtbij de losse pixels waaruit het beeld is opgebouwd niet meer afzonderlijk kunt herkennen. Rondom het scherm zitten stereo speakers verwerkt wat ervoor zorgt dat je midden in het geluid zit.

Motorola Moto X Style zwart voorkant schuin

Past zich aan jou aan

De Motorola Moto X Style mag dan wel een iets kleinere batterij hebben dan de Moto X Play, dankzij de snellaadfunctie is hij wel razendsnel opgeladen. Motorola noemt dit TurboPower en een luttele 15 minuten aan de oplader zorgt er al voor dat je 10 uur verder kunt. Even een korte pitstop in de vorm van een koffie- of plaspauze zorgt er dus voor dat je de dag makkelijk doorkomt. En omdat ongelukjes op de loer liggen is de behuizing spatbestendig. Waterdicht is hij niet dus je kunt hem niet onderdompelen, maar een zomerse regenbui deert hem niet.

Belangrijkste Motorola Moto X Style specificaties

 • Relatief hoge 5 megapixel selfiecam
 • 4G-ondersteuning voor mobiel internet
 • Fors display van 5.7 inch groot beschermd door Corning Gorilla-glas
 • 21-megapixelcamera aan de achterkant met 4K-video
 • Keuze uit 32 of 64 GB aan opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-kaartjes
 • Hexa-core processor (Snapdragon 808) op 1,8 GHz + 3 GB RAM-werkgeheugen
 • Bekijk alle Motorola Moto X Style specs

Allesziend oog

De Motorola Moto X Style schaf je niet aan omdat je niet geïnteresseerd bent in de specificaties. Zo ligt er binnenin een Snapdragon 808-processor op 1,8 GHz die de beschikking heeft over niet minder dan 6 kernen. Er is verder 3 GB aan werkgeheugen en er zijn geheugenuitvoeringen van 16, 32 en 64 GB. Je kunt ook geheugenkaartjes tot 128 GB bijplaatsen. De camera verdient het om apart besproken te worden. Deze heeft een sensor van 21 megapixel groot en een lens met een maximale opening van f/2.0. Dat zijn keurige eigenschappen. Wat hem echter met name interessant maakt zijn de phase detection autofocus waarmee hij snel kan scherpstellen, zelfs in het donker. Wordt het echter te donker dan kan de LED-flitser bijspringen. Deze heeft Motorola in twee kleuren uitgevoerd waardoor kleuren natuurlijker worden vastgelegd. Dat noemen ze officieel 'Dual Color Correlated Temperature Flash'. Van de Moto X Style en X Play kan alleen deze X Style video in de hogere 4K-resolutie opnemen, zelfs in HDR.


Concurrenten van de Motorola Moto X Style

Vergelijk de Motorola Moto X Style met deze producten


Praat mee over de Motorola Style