Prijs Samsung Galaxy S6 en S6 edge mogelijk omlaag


Goed nieuws voor wie een exemplaar van de Samsung Galaxy S6 of S6 edge op het oog heeft. Het bedrijf wil de verkoopprijs mogelijk verlagen om de verkopen te stuwen. Vooral de gebogen S6 edge doet het goed en dat wil het bedrijf graag zo vasthouden.

Verkopen van de Galaxy S6 zouden daarentegen wat tegenvallen. Mensen blijken iets meer gecharmeerd te zijn van de gebogen Galaxy S6 edge. Daarvan wordt binnenkort ook een grotere variant van verwacht. En om daarmee de verkopen van de S6 en S6 edge niet te hinderen gaan beiden mogelijk in de uitverkoop.

Samsung Galaxy S6 en S6 edge
Binnenkort in de aanbieding?

Onlangs nog gaf Samsung op de aanschaf van een S6 of S6 edge maar liefst 100 euro retour, die actie loopt nog tot 31 juli 2015. Mogelijk komt er dus een blijvend gevolg aan deze actie. Overigens zijn beide toestellen sinds het moment van uitkomen 4 maanden geleden al flink in prijs gezakt. De Samsung Galaxy S6 ging omlaag van 699 naar 545 euro, terwijl de S6 edge het ook niet onaardig deed met een daling van 849 naar 706 euro. Een prijsdaling zou ook een gunstig effect kunnen hebben op de jaarcijfers. Deze vallen tot nu toe erg tegen.

Via: Bloomberg.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel