Samsung stelt verkoopverwachting Galaxy S6 en S6 edge naar boven bij


De Galaxy S6 en S6 edge doen het beter dan verwacht. Stukken beter zelfs. Verwachtte Samsung eerder er nog 55 miljoen exemplaren van te verkopen, die voorspelling is nu met 15 miljoen bijgesteld naar 70 miljoen stuks.

Eerder al lazen we dat Samsung het aantal verkopen van de Galaxy S6 edge te laag had ingeschat. Dat is gunstig want de marge op het gebogen toestel is een stuk hoger dan bij de S6. Maar nu blijkt dat de Galaxy S6 het ook een stuk beter doet dan de eerste voorspellingen. Het aantal verwachte verkopen gaat daarom omhoog van 55 naar 70 miljoen.

Samsung Galaxy S6 edge gold
Vooral de Galaxy S6 edge ligt goed in de markt

En daarmee lijkt Samsung voor 2015 gegarandeerd van een groot succes. Iets wat ze nodig hadden want de Galaxy S5 bleef achter bij de verwachtingen en ook de rest van de telecomdivisie deed het niet goed. Beide modellen liggen vanaf 10 april in de winkel en ook de experts zijn in hun reviews over het algemeen vrij positief. Vooral de gebogen Galaxy S6 edge krijgt veel lof vanwege z'n fraaie gebogen scherm. Enige tijd geleden hebben wij onze S6 edge-review online gezet. Sla die er gerust nog even op na wat wij van het toestel vonden.

Bron: Korea Times


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel