Betaalbare Sony Xperia E4g met 4G ligt vanaf nu in de winkel

· 1 reactie


Goed nieuws voor wie op zoek is naar een betaalbare 4G-telefoon. Vanaf vandaag ligt de Sony Xperia E4g met z'n toepasselijke naam in de winkel. Het gaat voorlopig wel om de zwarte uitvoering, de witte is wat vertraagd.

Sony kondigde de E4g in februari van 2015 aan als 4G-versie van de Xperia E4. Dat model werd in precies dezelfde maand als deze Xperia E4g aangekondigd maar daarbij ontbrak het nog aan één belangrijke eigenschap: snel 4G-internet. Met een losse toestelprijs van € 142,50 is het misschien niet de voordeligste 4G-telefoon ooit, maar voordelig is hij wel.

Sony Xperia E4g hands on
Snel internet onderweg met de Xperia E4g

Tevens krijgt deze Sony Xperia E4g de beschikbaarheid van NFC. Hiermee kun je sneller een koppeling leggen met accessoires die daarvoor geschikt zijn. Bovendien werkt het model met de NFC-tags die Sony uitgeeft. Het toestel kent verder een bescheiden 4,7 inch groot qHD-scherm met een 1,5 GHz snelle quad-core processor. De cameraresolutie komt uit op maximaal 5 megapixel wat vandaag de dag niet heel hoog is. Gelukkig staan daar tal van extra foto-functies tegenover waarmee je allerlei speciale effecten kunt toevoegen. De zwarte uitvoering van de Xperia E4g is vanaf vandaag verkrijgbaar, de witte uitvoering laat nog even op zich wachten. Zijn 3G-broertje de Xperia E4 lag al eerder in de winkel.


Prijsvergelijker Sony Xperia E4g

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia E4g


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel