Firmware Update Friday - Week 16

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Sony Xperia Z1, Z1 Compact, Z Ultra en de OnePlus One.

Sony Xperia Xperia Z1, Z1 Compact & Z Ultra - Android 5.0 Lollipop

Sony timmert lekker aan de weg met haar Lollipop-updates. Deze week is het de beurt aan de Xperia Z1, Z1 Compact en Z Ultra. De update brengt naast een nieuwe Android-versie ook wat verbeteringen aan de Sony-apps. Overige geldt de update ook voor de Xperia Z3 Dual maar die wordt hier niet verkocht. Voor volgende week belooft Sony updates voor de Xperia T2 Ultra en Xperia C3 en daarna zijn de oorspronkelijke Xperia Z-modellen aan de beurt.

OnePlus One - Cyanogen OS 12

OnePlus heeft Cyanogen OS 12 dat gebaseerd is op Android Lollipop uitgegeven voor de One. Hiermee krijgen gebruikers van een dergelijk toestel het Material Design-uiterlijk dat toebehoort aan Lollipop. De update zou trouwens wat eerder uitkomen maar OnePlus haalde de deadline van eind maart niet.

Cyanogen OS 12

OnePlus bracht onlangs ook een eigen besturingssysteem uit dat tevens op Android gebaseerd is; OxygenOS. Wie dat inmiddels geïnstalleerd heeft kan krijgt nu dus geen update notificatie. In deze Cyanogen 12 update zit trouwens een nieuwe mailclient en de mogelijkheid om verschillende LED-kleuren toe te kennen voor email-notificaties.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel