Aantal pre-orders Samsung Galaxy S6 en S6 edge flink hoger

· 1 reactie


Het ziet er niet naar uit dat mensen zich zorgen maken over de niet verwisselbare batterij of de mogelijkheid om geheugen bij te plaatsen. Het aantal pre-orders van de Galaxy S6 en S6 edge zijn dubbel zo hoog als het vlaggenschip van vorig jaar.

Dat is althans het gerucht dat nu over zowel de S6 als de S6 edge binnenkomt. De vraag naar beide modellen is in sommige markten zoals in de VS zelfs twee keer zo hoog als destijds bij de Galaxy S5.

Samsung Galaxy S6 and S6 edge on table
De Samsung Galaxy S6 en S6 edge liggen goed in de markt

En de uiteindelijke cijfers kunnen nog hoger uitvallen want beide modellen kunnen nog tot 10 april als pre-order besteld worden. Daarna zijn ze verkrijgbaar. Tot die tijd weten we ook nog niet of Samsung een record in handen heeft. Het begint er zo langzamerhand wel op te lijken. Samsung slaat met de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge een geheel nieuwe weg in. Nadat de Galaxy S5 van vorig jaar maar lauw ontvangen werd ging het roer volledig om. Het begon helemaal opnieuw en besloot een smartphone te sandwichen tussen twee platen van Gorilla Glass 4. Weg was het plastic en ook de verwisselbare batterij en de geheugenkaartslot. Een mooi uiterlijk heeft zo z'n prijs. We zullen zien of die keuze z'n vruchten gaat afwerpen.

Via: Naver.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB Gold Platinum
€ 520,78 € 520,78   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel