Samsung schroeft productie Galaxy S6 edge op na hoger dan verwachte vraag


De metalen Samsung Galaxy S6 edge die is voorzien van een gebogen beeldscherm lijkt erg in trek bij consumenten. De vraag naar het toestel is zelfs groter dan Samsung had voorzien en daarom moet de productie met een factor 3 omhoog.

Mogelijk is de Galaxy S6 edge het allereerste toestel met gebogen beeldscherm dat echt populair is. En daarmee lijkt Samsung eindelijk een geschikte toepassing te hebben gevonden voor haar gebogen schermen. Opmerkelijk, want de functies van dat gebogen scherm op de S6 edge zijn beperkt, vooral in vergelijking met de Note Edge.

Samsung Galaxy S6 edge
Hiervan gaat de productie flink omhoog

Of de verdrievoudiging van de productie ten koste gaat van de reguliere Galaxy S6 of dat ze bovenop de verwachte 55 miljoen exemplaren komen is nog niet bekend. Hoe dan ook is het goed nieuws voor Samsung; de verkoopprijs van de S6 edge ligt 150 euro boven die van de Galaxy S6. Feit lijkt bovendien dat de zesde generatie Galaxy S-telefoons het beduidend beter gaan doen dan voorgaande modellen. Op dit moment ligt een exemplaar van de Galaxy S6 edge op de redactie en een uitgebreide review volgt hopelijk snel.

Bron: etnews.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel