Samsung Galaxy S6 en S6 edge tijdelijk inclusief gratis wireless charger

· 4 reacties


Wie voor 10 april een exemplaar van de Samsung Galaxy S6 of S6 edge als pre-order koopt komt in aanmerking voor een gratis wireless charger. Hiermee kun je het nieuwste vlaggenschip draadloos opladen.

Ook vorige vlaggenschepen van Samsung kon je draadloos opladen maar daar had je wel een aparte achterkant voor nodig. Bij de Galaxy S6 en S6 edge is dat standaard ingebouwd. Samsung legde tijdens haar speciale Unpacked-presentatie ook relatief veel aandacht op. Daarop is deze speciale actie misschien ook niet zo vreemd.

Samsung Galaxy S6 wireless charger

Wie een gratis zwarte Wireless Charger ter waarde van 24,95 euro wil kan tot en met 9 april registeren op samsung.com/nl/promoties/galaxy-preregistratie. Vervolgens heb je nog tot 30 april om een Galaxy S6 of een Galaxy S6 edge aan te schaffen. Beide modellen liggen vanaf 10 april in de Nederlandse winkel. Draadloos opladen kan al langer voor sommige modellen maar is nooit echt doorgebroken. Samsung heeft 2015 uitgeroepen als jaar waarin dat gaat doorbreken. Ergens hopen we het van harte want dat gefriemel met kabeltjes kan soms best vervelend zijn.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel