HTC blaast nieuw leven in One M8 in de vorm van de M8s


HTC gaat een aangepaste versie van de One M8 blijven aanbieden naast de nieuw aangekondigde One M9. Qua prijs moet hij daar dan flink onder zitten terwijl er qua uiterlijk niets veranderd. Alleen de processor zou verschillen.

Zo citeerde Tweakers de woorden van Mark Moons die bij HTC de scepter zwaait over de Benelux. De One M8s krijgt een andere processor dan de Snapdragon 801 die HTC nu in de M8 toepast. Het gaat om de 64-bits Snapdragon 615. Die wordt door veel fabrikanten aan de bovenkant van veel mid-range toestellen toegepast. Hierdoor zal de aangepaste One M8 wel wat aan rekenkracht moeten inleveren.

HTC One M8 rear
Dit is de One (M8), maar de M8s lijkt er precies op

Een exacte prijs wordt niet gegeven maar gehint wordt op een bedrag van rond de 500 euro. Opmerkelijk want de One M8 met Snapdragon 801 is nu al voor 472,96 euro los verkrijgbaar. De stap lijkt daarom eerder om minder kosten te maken aan het oude vlaggenschip. Het is voor fabrikanten niet vreemd om naast een nieuw vlaggenschip ook het vlaggenschip van vorig jaar te blijven voeren, met lagere prijs uiteraard. Niet iedere consument is bereid om tegen de 700 euro voor de M9 neer te leggen. Wanneer de HTC One M8s precies verkrijgbaar is blijft onduidelijk.

Bron: Tweakers.net


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel