Donkergrijze HTC One M9 nu bij Vodafone verkrijgbaar


De HTC One M9 is in Nederland aangekomen. De donkergrijze Gun Metal uitvoering is nu bij Vodafone verkrijgbaar. Op de overige uitvoeringen moet nog even gewacht worden. Daarnaast lijkt het erop dat het toestel niet eind maart "breed beschikbaar" is.

HTC stuurde enkele weken geleden nog een persbericht rond dat de HTC One M9 eind deze maand overal beschikbaar zal zijn. Nu het toestel alleen nog maar in een enkele uitvoering bij Vodafone ligt en nog geen enkele webshop hem heeft opgenomen lijkt die deadline niet gehaald te worden. Bovendien melden veel shops dat ze hem pas begin april op voorraad hebben. Toch kun je je geluk op bij Vodafone wil je per sé nu een One M9 in huis hebben.

HTC One M9 hands-on
De HTC One M9

De M9 is de licht geüpdatet versie van de One M8 van vorig jaar. Er is een nieuwe camera gekomen met flink wat meer megapixels. Toch zijn de eerste reviews erg gemiddeld. De camera is niet slecht maar ook weer niet flink beter dan de concurrentie. Toch blijft het een mooi toestel om naar te kijken en om in bezit te hebben. De HTC One M9 is los verkrijgbaar vanaf een stevige 747,29 euro of gratis in combinatie met een abonnement.


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel