HTC voegt 5,5 inch grote One E9+ toe aan Chinese website


Afgelopen weekend heeft HTC na dagenlange geruchten de One E9+ aan haar Chinese website toegevoegd. Daarmee geeft HTC opvallend weinig aandacht aan haar allereerste Quad HD-telefoon en laat het veel vragen open.

We weten namelijk nog niet hoeveel de One E9+ moet kosten, wanneer hij verkrijgbaar is en wanneer en of hij naar Europa of Nederland toe komt. Allemaal vragen waarmee je je toekomstige klanten niet mee wilt laten zitten. Wel duidelijk is wat de HTC One E9+ nou eigenlijk allemaal kan. Zo beschikt het 5,5 inch grote toestel als allereerste HTC over een Quad HD-scherm met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels.

HTC One E9+ options

Onder de motorkap treffen we een MediaTek-processor aan van het type MT6795M. Die beschikt over acht cores en is 64-bits. Er is 2 GB aan RAM-geheugen wat lager is dan de eerder genoemde 3 GB. Op cameragebied is gekozen voor een 13 megapixel camera aan de achterzijde met een 4 megapixel UltraPixel aan de voorzijde. De batterij is 2.800 mAh groot. HTC voorziet de One E9+ van een Dual SIM-slot, er is dus ruimte voor twee nano-simkaarten. Qua kleuren kan er gekozen worden uit Sepia Gold, Meteor Grey en Glassing Rose Gold. We zullen in de gaten houden of het toestel naar Europa komt maar we hebben er een hard hoofd in.Praat mee over dit artikel