“Nieuwe Motorola Moto X (2015) krijgt Quad HD-scherm”


Er lijken specificaties opgedoken te zijn van de derde generatie Moto X. Het 5,2 inch paneel blijft gelijk maar de resolutie gaat wel flink omhoog. Bovendien zou de Motorola Moto X (2015) een herkenbare processor meekrijgen.

Het lijstje dook op via STJS Gadgets die het van een kennis zou hebben gekregen. Schimmig genoeg dus om wantrouwend te zijn. Toch is het interessant om er dieper in te duiken al was het maar omdat er aanknopingspunten zijn. Zo lijkt het nieuwe beeldscherm gelijkenissen te vertonen met een eerder Motorola-toestel; de Droid Turbo. Ook die krijgt een 5,2 inch AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie mee. Hiermee krijgt de opvolger van de new Moto X flink meer pixels.

Moto X (2015) 3rd gen specs

Qua batterij schiet Motorola vrij hoog met een exemplaar van 3.280 mAh groot. De cameraresolutie komt uit op 16 megapixel wat vrij gebruikelijk is vandaag de dag. Zelfs de selfiecamera van 5 megapixel is vrij gebruikelijk en daarmee netjes. Verder valt op het werkgeheugen van 4 GB groot. Die overstijgt de grens van 3 GB waardoor de nieuwe Moto X (2015) een volledige 64-bits telefoon moet zijn. Dat klopt ook wel want ingebouwd is een Snapdragon 808-processor. Diezelfde voorziet de LG G4 van rekenkracht en telt zes kernen. Toch wordt hij gezien als iets minder krachtig dan de Snapdragon 810 maar die wil in sommige situaties juist overhit raken. De bron denkt dat Motorola (of eigenlijk Lenovo) ergens in september deze nieuwe Moto X gaat presenteren. Dat is dan precies een jaar na het uitbrengen van z'n voorganger.

Bron: Stjsgadgets-portal.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel