Motorola Moto 360

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Motorola Moto 360

Reviews over de Motorola Moto 360

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Motorola Moto 360 in het nieuws

ts Moto 360 Body Screen Ratio

Motorola: Moto 360 heeft ondanks ‘flat tire’ hoogste display-to-body ratio

Smartwatchnieuws ·

De Motorola Moto 360 is een slim horloge met een rond beeldscherm. Toch zit er onderin het beeld een zwarte balk, de zogenaamde flat tire. Jammer zeggen velen maar Motorola herinnert ons er graag aan dat de Moto 360 iets heeft wat anderen niet hebben.

Namelijk de hoogste scherm/behuizing-ratio, oftewel de display-to-body ratio. Het getal zegt hoeveel percentage van de behuizing uit scherm bestaat. Doorgaans geldt hoe hoger, hoe beter. En Motorola laat in een presentatie zien dat zij hierin voorop lopen op de concurrentie. Het verschil is zelfs vele tientallen procenten.

Motorola Moto 360 display-to-body ratio

Zo zit de LG G Watch op 49,9%, de G Watch R op 50,5 en de 42mm Apple Watch op 49,1%. Echter zit de Motorola Moto 360 op een vrij indrukwekkende 71,7%. Motorola heeft zeker een punt door dit punt te benoemen. Ze hebben gemakshalve wel de Huawei Watch uit de vergelijking gehaald al haalt die het zelfs nog niet bij de Moto 360. Motorola staat op het punt om een opvolger van het Android Wear-horloge aan te kondigen. Deze presentatie staat gepland voor 8 september.

Via: @llsethj

 • Tags:
 • displaytobodyratio
 • flattire
 • moto360
 • motorola

ts Lenovo Moto 360 2nd Gen

Lenovo: 2e generatie Moto 360 komt 8 september

Geruchten ·

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola heeft duidelijkheid gegeven over de komst van de nieuwe Moto 360 (2015). 8 september zal het ronde horloge tentoon worden gesteld. Dat is nog net tijdens de IFA-beurs in Berlijn.

De meeste fabrikanten houden voorafgaand aan de IFA hun jaarlijkse perspraatje. Niet Lenovo, of Motorola in dit geval. Die kondigen de Moto 360 (2015) pas ergens tegen het einde aan. 8 september zal het nieuwe horloge worden aangekondigd aldus het moederbedrijf. Ze maakten het nieuws zelf bekend via hun Weibo-account.

Lenovo Motorola Moto 360 (2015)

In het plaatje toont Lenovo een gouden uitvoering. Ook de huidige Moto 360 had die uitvoering al. Wel zien we wat lijkt op een leren bandje, de vorige 360 had een metalen bandje. De mogelijkheid om eenvoudiger eigen bandjes te plaatsen zal makkelijker worden op de nieuwe Moto 360 (2015). Daarvoor zal een nieuw systeem geïntroduceerd worden. We gaan het allemaal meemaken op dinsdag 8 september 2015.

 • Tags:
 • ifa15
 • lenovo
 • moto360
 • moto3602015
 • moto3602ndgen
 • motorola

ts Moto 360 2ndgen

Render toont nieuwe Motorola Moto 360L en 360S

Geruchten ·

Een nieuwe render is de beste die we tot nu toe hebben gezien van de nieuwe Moto 360 2015. Het horloge komt in twee formaten uit; een 360L (Large) en 360S (Small). Een aankondiging zou nu wel eens snel kunnen komen.

We zien de laatste tijd steeds vaker afbeeldingen van de opvolger van de Moto 360. Mogelijk is dat omdat Motorola het horloge snel wil aankondigen. Bovendien is de eerder genoemde 360 is uit de handel genomen. Een aankondiging zou al deze week kunnen volgen op de IFA-beurs in Berlijn.

Motorola Moto 360 2015

Bovenstaande afbeelding werd geplaatst op de Twitter-pagina van Evan Blass, beter bekend als @evleaks. In het plaatje is de zogenaamde flat tier nauwelijks zichtbaar. De balk onderin het scherm huisvest electronica voor het touchscreen en was het meest bekritiseerde onderdeel van de oorspronkelijke Motorola Moto 360. Het model voor dit jaar onderscheidt zich voornamelijk vanwege de eenvoudig(er) verwisselbare bandjes. Ook zit de bedieningsknop iets hoger van voorheen. Qua overige specificaties zullen we moeten afwachten tot z'n officiële lancering. Zoals gezegd kan dat wel eens snel gebeuren.

 • Tags:
 • moto360
 • moto3602015
 • moto3602ndgen
 • moto360l
 • moto360s
 • motorola

ts Moto 360l

Nieuwe Motorola Moto 360 komt in kleinere variant

Geruchten ·

Er zijn weer nieuwe verse foto's binnen van de opvolger van de Moto 360. Het horloge komt in twee formaten (Moto 360S en 360L) zo lijkt op één van de foto's. Los daarvan past Motorola slechts kleine wijzigingen toe.

Zo krijgt de opvolger van de Moto 360 een nieuw systeem om bandjes te bevestigen en schuift de knop aan de zijkant iets op. Grootste wijziging is dus dat er een nieuw formaat bij komt. Qua naamgeving komen we dan vermoedelijk uit op Moto 360S en Moto 360L. De 'S' zal dan vermoedelijk voor Small staan en de 'L' voor Large.

Motorola Moto 360SMotorola Moto 360L

Uit eerdere foto's bleek al dat de zwarte balk onderin het scherm blijft, de zogenaamde Flat Tire. Doordat Motorola een nieuw systeem toepast waarmee de bandjes bevestigd kunnen worden kun je eenvoudiger wisselen. Hierdoor ontstaan talloze combinaties waardoor je het Android Wear-horloge beter kunt personaliseren. Een soortgelijke strategie paste Pebble al eerder toe. Gelet op de hoeveelheid beeldmateriaal van de laatste tijd is het niet ondenkbaar dat Motorola de nieuwe Moto 360S en 360L tijdens de IFA begin september zal aankondigen.

Foto's: Facebook.com en Weibo.com

 • Tags:
 • androidwear
 • moto360
 • moto360l
 • moto360s
 • motorola

ts Moto 360 2nd Gen rood dit

2e generatie Motorola Moto 360 in het wild gespot

Geruchten ·

Erg geheimzinnig lijkt Motorola niet om te gaan met de nieuwe generatie Moto 360-horloges. Nadat ze eerst zelf al een filmpje op Twitter plaatsten lopen de Motorola-medewerkers er nu open en bloot mee over straat.

Het is op deze foto's niet meteen te zien maar mogelijk is ook de nieuwe Moto 360 een dikkertje. Dat viel al erg op bij de eerste Moto 360, die was namelijk niet bepaald dun. Het kan optisch bedrog zijn dus we moeten het definitieve oordeel nog even afwachten. Duidelijk is in ieder geval wel dat er flink wat opties bijkomen. Die worden mede mogelijk gemaakt door de eenvoudiger te vervangen bandjes.

Moto 360 2nd genMotorola Moto 360 2nd gen black

Iets wat in ieder geval gebleven is is de zwarte balk onderin het scherm (zogenaamde 'flat tire'). Terwijl het bijvoorbeeld LG met de Watch Urbane en Huawei met de Watch wel lukt om een volledig rond scherm in een horloge te plaatsen blijkt Motorola nog steeds moeite te hebben. Wanneer Motorola de nieuwe Moto 360 officieel aankondigt is onduidelijk. Dat ze er nu openlijk mee over straat lopen is misschien een signaal dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Via: Reddit.com

 • Tags:
 • lenovo
 • moto360
 • moto3602ndgen
 • motorola

ts Okey Moto 360 Droidlife

Motorola lekt zelf opvolger Moto 360

Geruchten ·

De Motorola Moto 360 was één van de populairste Android Wear-horloges toen hij werd aangekondigd. Dat was in maart 2014 en het duurde tot september voordat hij in de verkoop ging. Tijd dus voor een opvolger.

De opvolger van de Moto 360 lijkt erg op de huidige Moto 360. Datzelfde geldt jammerlijk voor de zwarte balk onderin het scherm. Verder lijkt de bedieningsknop aan de zijkant wat naar boven te zijn opgeschoven en lijkt er een ander systeem te zijn om de polsbandjes te bevestigen. Mogelijk ondersteunt de volgende Motorola Moto 360 standaard 22mm bandjes.

Dit nieuwe ontwerp is trouwens geplaatst op Motorola's eigen Twitter-account. Die tweet is inmiddels verwijderd maar Droid-Life heeft een kopie gemaakt. Het gaat om een computerrender en het is dus mogelijk dat dit afwijkt van het uiteindelijke ontwerp. Er zijn al eerder geruchten opgedoken over de nieuwe 360. Zo zou het scherm een hogere resolutie krijgen en komen er diverse bandjes voor uit, waaronder van leer. Dat lijkt dus te stroken met deze video.

 • Tags:
 • androidwear
 • horloge
 • moto360
 • moto3602ndgen
 • motorola

ts Moto 360 Ios

Android Wear-horloges binnenkort compatible met iOS

Smartwatchnieuws ·

Een groot nadeel van Android-horloges is dat het niet werkt met andere platformen. Andersom werkt een Apple Watch weer niet met Android. Google is nu redelijk ver met het werkend krijgen van Android Wear met een iPhone.

Op dit moment haal je alleen het maximale uit een Android Wear-horloge zoals een Moto 360 als je daarbij een Android-telefoon met minimaal Android 4.3 hebt. Binnenkort volstaat een iPhone ook waarmee een geheel nieuwe doelgroep wordt aangesproken. Tegelijkertijd betekent het slecht nieuws voor de Apple Watch die alleen compatible is met minimaal een iPhone 5 met iOS 8.

LG G Watch R with iOS

Google is nu redelijk vergevorderd met een companion-app waarmee Android Wear-horloges compatible worden met een iPhone. Het zou wel gaan om vrij basis functionaliteit zoals notificaties. Het is alleen nog even een grote vraag of Apple deze app toelaat in haar Apple Store. Er zijn namelijk tal van redenen te verzinnen om deze te weigeren. Mocht dat gebeuren dan is Android Wear-compatibiliteit alleen mogelijk wanneer een jailbreak uitgevoerd is. Dat maakt het een stuk minder gebruiksvriendelijk voor iPhone-gebruikers waarmee Android Wear-horloges een stuk minder aantrekkelijk zouden worden.

Bron: The Verge

 • Tags:
 • androidwear
 • compatible
 • iphone

ts Moto 360

Opvolger Motorola Moto 360 krijgt hoger resolutie scherm

Geruchten ·

Het scherm in de huidige Moto 360 heeft al een vrij nette PPI van 277. Toch wil Motorola dichterbij komen bij de 335 van de Apple Watch. En daarom gaat de schermresolutie van de opvolger van de Moto 360 omhoog volgens de geruchten.

Echter het grote nadeel van de Moto 360 blijft bestaan; de zwarte balk onderaan het scherm. Ook de opvolger van het horloge, met codenaam 'Smelt', beschikt daarover. Gelukkig blijven er ook veel goede eigenschappen over; zoals de volledig metalen behuizing en een rond touchscreen. Dat scherm krijgt straks een resolutie van 360 bij 360 pixels. Met een beetje geluk weet Motorola nog iets van de dikte af te schaven; die was met 11,5 millimeter niet bepaald dun.

Motorola Moto 360 on wrist
De huidige Moto 360

De nieuwe gegevens werden ontdekt door een app-ontwikkelaar. Tijdens het doorspitten van z'n logs zag hij het onbekende toestel voorbijkomen. Het horloge draaide verder Android 5.1 en maakte gebruik van een ARM v7-processor. Eind vorige maand dook al een foto op en de vermoedelijke opvolger van de Motorola Moto 360 via de baas van Lenovo. Dat Chinese bedrijf is sinds enige tijd eigenaar van Motorola. Hierop was al te zien dat er qua uiterlijk weinig verandert aan het horloge. Er komen hooguit wat extra accessoire-opties bij. Wanneer we het nieuwe slimme horloge kunnen verwachten is nog onbekend.

Bron: Phandroid.com

 • Tags:
 • moto360
 • motorola
 • ppi
 • smelt

ts Android Wear Moto 360

Motorola Moto 360 meest populaire smartwatch met Android Wear

Smartwatchnieuws ·

Analisten hebben becijferd dat van de in totaal 4,6 miljoen wearables die vorig jaar verscheept werden er 720.000 met Android Wear waren uitgerust. Van die categorie bleek de Moto 360 van Motorola veruit het populairst.

Welke wearable vorig jaar het meest verkocht werd laat Canalys in het midden. Mogelijk was het wel een fitness tracker zoals een FitBit maar de kans dat het een smartwatch was lijkt vooralsnog klein. Overigens kondigde Pebble, het succesvolle Kickstarter-project, z'n miljoenste verkoop aan. Het bedrijf begon in 2013 met de verkoop en behaalde die mijlpaal eind 2014. Daarmee lijkt de Pebble in ieder geval de Moto 360 naar de kroon te steken als populairste smartwatch.

Motorola Moto 360 on wrist
De Motorola Moto 360

Met slechts 720.000 verkopen lijkt Android Wear het vooralsnog voorzichtig aan te doen, vooral in vergelijking met smartphones. Wel merkt onderzoeksbureau Canalys op dat nieuwere modellen het beter doen dan diens voorgangers. Het noemt in het bijzonder de ronde LG G Watch R. Ook heeft Android Wear concurrentie van Samsung dat onder het eigen Tizen ook veel wearables uitbrengt. Samsung is volgens Canalys dan ook marktleider.

Hoge verwachtingen Apple Watch

Canalys verwacht verder veel van Apple's eigen wearable; de Watch. Toch lijken de analisten van Canalys enkele berichten in de media gemist te hebben want ze roemen de batterijduur van het apparaat. Ook zou Android Wear het op dit gebied erg moeilijk krijgen aldus een geciteerde analist. Echter bleek uit eerdere berichten juist dat de Apple Watch geen volle dag gaat halen terwijl sommige Android Wear-horloges de twee dagen halen.

Bron: Canalys.com

 • Tags:
 • fitnesstracker
 • moto360
 • smartwatch
 • wearable

ts Netflix On Moto 360

Netflix krijgt ondersteuning voor Android Wear-horloges

Smartwatchnieuws ·

De toekomst komt snel dichterbij. Nu is het zelfs mogelijk om Netflix te bedienen met je Android Wear-smartwatch. Dit alles dankzij een nieuwe update voor haar reguliere Android-app.

De Android-update van Netflix stuurt onder andere notificaties door naar je Android Wear-smartwatch waaronder afbeeldingen en informatie. Maar ook de bedieningsknoppen waarmee je een programma kunt afspelen. Hierdoor hoef je niet eens meer te grijpen naar de afstandsbediening, telefoon of tablet. Nog minder redenen om de bank af te komen!

Netflix on Android Wear

Er zijn ook 'sociale aanbevelingen' ingebouwd waarmee je vrienden op de hoogte kunt brengen van een show die ze moeten zien. Via een Android Wear-horloge zoals de Moto 360 kun je zelfs vrienden bedanken voor zo'n aanbevelingen. Het moet niet gekker worden. De sociale functies lijken inmiddels live maar de Android Wear onderdelen moeten nog uitgerold worden zo lijkt.

Bron: Netflix.com

 • Tags:
 • androidwear
 • netflix
 • smartwatch

ts Moto 360

Opvolger Motorola Moto 360 komt begin 2015

Geruchten ·

Motorola zou begin 2015 al de opvolger van de Moto 360 willen uitbrengen. Dat lijkt snel en 2015 is inderdaad niet ver weg meer maar het is toch alweer ruim 7 maanden geleden dat de Moto 360 werd aangekondigd.

De Moto 360 is één van de meest begeerlijke Android Wear devices van dit moment. Het horloge is rond en ziet er goed uit. Een manager van Lenovo, sinds enige tijd eigenaar van Motorola, sprak zijn mond voorbij en deed voorkomen dat een opvolger aanstaande is. Deze manager, Gleb Mishin, zei verder dat de opvolger van de 360 "meer op een klok" moet lijken.

Motorola Moto 360
De Motorola Moto 360

Nu vinden we de Moto 360 van alle Android Wears al het meeste op een horloge lijken dus we zijn benieuwd. Ook zou de nieuwe Moto 360 "mooier" worden waardoor we er vanuit gaan dat de nieuwe 360 de band onderaan het scherm kwijtraakt. Rond zal hij sowieso blijven. We blijven voor je naar de nieuwe 360 uitkijken.

Bron: Redroid.ru

 • Tags:
 • moto360
 • motorola
 • opvolger

Beknopte specificaties van de Motorola Moto 360

EAN codes 6947681524125, 6947681524118, 6947681521896, 6947681521889, 6947681520288, 6947681520264, 4055432008786
Platform
Wear OS
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 1.56 inch, TFT
Hardware
Processor 1 GHz, TI OMAP3
Materialen
Stof-/waterdicht
Geheugen
Intern geheugen 4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 320 mAh
Sensoren
Hartslagmonitor

Alle Motorola Moto 360 specificaties


Alternatieven van de Motorola Moto 360

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
 
Motorola Moto 360
Apple Watch Series 3 38mm
Huawei Watch GT Active
Huawei Watch GT 2 46mm
Fitbit Versa 2
 
 Huidig product    
Wear OS
Kleurenbeeldscherm1.56 inch, TFT1.34 inch, AMOLED1.39 inch, AMOLED1.39 inch, AMOLED1.34 inch, AMOLED
Processor1 GHz, TI OMAP3Dual coreARM Cortex M4ARM Cortex M4
Stof-/waterdicht
Intern geheugen4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))16 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))128 MB (Opslaggeheugen), 16 MB (Werkgeheugen (RAM))128 MB (Opslaggeheugen), 16 MB (Werkgeheugen (RAM))4 GB (Opslaggeheugen)
Batterij320 mAh273 mAh420 mAh420 mAh
Hartslagmonitor

Volledige vergelijking Motorola Moto 360 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Motorola 360