Volgend Motorola vlaggenschip onbedoeld op de foto


Sinds Lenovo Motorola heeft overgenomen kijken we reikhalzend uit naar het volgende vlaggenschip. Deze Moto X3 lijkt nu onbedoeld op de foto te zijn gezet doordat een slordige tester hem in het openbaar vervoer tevoorschijn haalde.

De specificaties van deze Moto X zijn nog niet helemaal duidelijk. Gesproken wordt in ieder geval over een 5 inch groot toestel, een USB Type-C aansluiting en met een fysieke homeknop. Mogelijk zit hierin een vingerafdrukscanner verwerkt. Eerder werd nog gedacht dat Motorola dergelijke scanners achterin zou verwerken. Mogelijk zijn ze daar op terug gekomen, mogelijk is er wat anders aan de hand.

Lenovo Motorola Moto X

Toch moeten we niet te vroeg zijn met conclusies trekken. Het is goed mogelijk dat dit een in scene gezette 'leak' is of dat we kijken naar iets geheel anders. Chinese namaak of een Motorola-fan die simpelweg een sticker over zijn unbranded phone geplakt heeft. Het enige wat we op dit moment kunnen concluderen is dat Motorola in oktober 2015 met de Moto X Force haar laatste telefoon heeft aangekondigd en dat we op dit moment dik 5 maanden verder zijn. Het wordt dus de hoogste tijd om met wat nieuws te komen.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel