Huawei lekt nog één keer de nieuwe P9


Morgen worden we allemaal geacht bij de persconferentie van Huawei te zijn voor de officiële onthulling van de P9. En om de aandacht er 24 uur van tevoren nog even bij te hebben lekt Huawei nog 1 keer een filmpje.

We weten alleen nog niet goed wat we van het 14 tellend durende filmpje moeten denken. We zien in ieder geval veel kleur. Wordt de P9 een kleurrijke telefoon? Ook zien we wederom de hastag #OO wat vermoedelijk een verwijzing is naar de dubbele 12 megapixel camera achterop. Eerder al leek duidelijk dat Huawei de hulp heeft ingeroepen van Leica voor de realisatie van die camera. Het filmpje sluit af met de cryptische woorden: "Change the way you see the world".

Het filmpje is trouwens afkomstig van Huawei Pakistan en is uiteraard een verwijzing naar de P9. Die wordt woensdag 6 april in Londen aangekondigd. Mogelijk tegelijk met de P9 Max, P9 Lite en P9 Enhanced. De P9 krijgt volgens een recentelijk verschenen benchmark een Kirin 955 processor op 2,5 GHz. Eerder werd nog gedacht aan een Kirin 950. Andere specificaties zijn een 5,1 inch groot scherm met Full HD-resolutie, 3 GB aan werkgeheugen, een 8 megapixel selfiecamera en een 2.900 mAh grote batterij. Morgen hopelijk meer over de Huawei P9.


Prijsvergelijker Huawei P9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Grey
€ 229,95 € 229,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel