HTC belooft beste BoomSound-ervaring ooit met HTC 10


Ondanks het ontbreken van een dubbele naar voren gerichte speaker moet de HTC 10 volgens het bedrijf wel de beste BoomSound-ervaring ooit krijgen. De vraag is nu alleen; wat bedoelt HTC precies met BoomSound?

HTC zegt geobsedeerd te zijn met geluid. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij luisteren liever naar concrete resultaten en die laten nog ten minste tot 12 april op zich wachten. Dan pas wordt de nieuwe HTC 10 verwacht. Een nieuwe smartphone van het bedrijf die het topmodel van 2016 moet worden. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. Die werden wat getemperd toen bleek dat in tegenstelling tot de One M9 de nieuwe 10 geen stereo speakers heeft. Volgens een vrijgegeven filmpje hoeven we ons echter geen zorgen te maken.

Goed geluid is slechts één onderdeel, aldus HTC. Ook de camera en batterij zouden bovengemiddeld goed zijn. Daarover was al bekend dat HTC gebruikmaakt van een 12 megapixel Sony-camerasensor met optische beeldstabilisatie. Qua batterij ging eerder al het gerucht dat er gebruik werd gemaakt van een groot 3.000 mAh exemplaar. De uitverkoren processor is de Qualcomm Snapdragon 820 dus we mogen er ook vanuit gaan dat de HTC 10 over voldoende power beschikt. Intussen zijn er al plaatjes van het toestel opgedoken in een zilverkleurige en zwarte kleur. Het is goed mogelijk dat er ook een witte en gouden uitvoering komt. HTC kondigt de 10 vermoedelijk tijdens een online event aan op 12 april.


Prijsvergelijker HTC 10

Toon alle aanbiedingen van de HTC 10


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel