HTC teast zwarte variant HTC 10


HTC heeft weer een teaser verzonden over de 10; haar volgende vlaggenschip. De variant op dit plaatje lijkt zwart van kleur. Een kleur die ook bevestigd wordt door het opduiken van een nieuw plaatje van de 10 in diezelfde kleur.

Nu mogen we officieel zwart geen kleur noemen maar het staat hem wel erg goed, vinden wij tenminste. Het exemplaar op de teaser toont bovendien dat links en rechts van de vingerafdrukscanner de bedieningstoetsen zitten. Tevens zat bij vorige One-modellen daarboven een balk met een HTC-logo. Die lijkt te zijn verdwenen. Het HTC-logo zit volgens een ander opgedoken foto nu op de achterkant. Hierdoor is de HTC 10 iets meer in proportie en niet meer zo lang.

Zwarte HTC 10

En als we de teaser mogen geloven is de HTC 10 een krachtige telefoon. Dat bleek eerder al door de melding dat het toestel zou beschikken over de Snapdragon 820-processor. Dit is op moment van schrijven het meest krachtigste exemplaar van Qualcomm. Een andere foto lijkt ook de zwarte uitvoering te tonen al zou het ook de flitser kunnen zijn waardoor we dat denken.

HTC 10 in het zilver en zwart

HTC zal de 10 op 12 april aankondigen tijdens een online event. Beelden hiervan zullen online gestreamd worden. Eenmaal aangekondigd zal het toestel het mogen opnemen tegen de concurrentie waaronder de Galaxy S7 van Samsung en de G5 van LG. HTC hoopt dit jaar op meer succes vanwege een meer traditionele camera van 12 megapixel, een behoorlijke batterij van 3.000 mAh groot en door een licht gewijzigd uiterlijk. Die lijkt nu meer op de One A9 dan op z'n voorganger de One M9.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel