Opgedoken HTC 10 zet nette benchmark-score neer


Dit druist tegen onze principes in want wij geloven niet zo in benchmarks. Ze zeggen namelijk niet zoveel. Leuk dat een motor snel kan draaien maar het zegt niet over wegligging, directheid en gevoel. Toch de HTC 10 op deze foto een keurige score neer.

De HTC 10 wordt volgens de berichten het nieuwe vlaggenschip van de Taiwanezen. In de AnTuTu-benchmark zet het toestel een score neer van 156.091. Ter vergelijking; de Galaxy S7 edge van Samsung tikt in dezelfde benchmark net niet de 134.600 aan. Op papier lijkt de HTC 10 dus sneller al zegt het zoals we in de inleiding al zeggen niet zoveel. In vergelijkbare situaties zouden we beide toestellen prima tegen elkaar kunnen vergelijken maar de Samsung Galaxy S7 edge draait bovenop Android 6.0 Marshmallow het eigen TouchWiz terwijl de HTC juist met Sense is uitgerust.

HTC 10 AnTuTu benchmark

Wat dat betreft vinden we de foto interessanter. Deze toont een toestel met een fraai gebold scherm, een zichtbaar metalen rand en vingerafdrukscanner onderaan. Andere specificaties die eerder al uitkwamen zijn een 5,15 inch beeldscherm met een hoge Quad HD-resolutie en een Snapdragon 820-processor met maar liefst 4 GB aan RAM-werkgeheugen. HTC zelf verstuurde onlangs nog een tweet met naast een plaatje met de woorden "Audio10" de tekst "Here comes the new boom" te lezen valt. Nu zal de opvolger van de One M9 vermoedelijk niet over de dubbele naar voren gerichte BoomSound-speaker beschikken, wel lijkt het toestel te zijn uitgerust met de BoomSound-technologie. Wat dat precies inhoudt zal 12 april blijken. Op die datum vindt een event plaats waarop HTC de 10 officieel zal aankondigen.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel