OnePlus 3 mogelijk 7 april aangekondigd


Wie op 7 april in onze agenda kijkt ziet dat OnePlus dan mogelijk haar derde Flagship Killer gaat aankondigen. Het bedrijf zou op die datum een event in Peking willen organiseren. Intussen zijn ook al diverse specificaties opgedoken.

Op AnTuTu zou namelijk een benchmark gevonden zijn van de A3000. Dat typenummer zou toebehoren aan de OnePlus 3. En omdat AnTuTu meer bijhoudt dan alleen een benchmark-score weten we meteen dat dit 5,5 inch grote toestel over een Full HD-resolutie beschikt met een 16 + 8 megapixel camera en een Snapdragon 820 met 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Los dus van de schermresolutie lijkt het hier zeker om een high-end vlaggenschip te gaan.

OnePlus 3 AnTuTu specs

Nadat OnePlus de OnePlus 2 had aangekondigd regende het klachten over het minieme verschil en het ontbreken van zaken als NFC. Het bleek uiteindelijk de reden voor de aankondiging van de OnePlus X; een kleiner model met premium vormgeving. Eerder doken al renders op die een flink gewijzigde vormgeving liet zien. Van de OnePlus 3 kunnen we nog zeggen dat ondanks de screenshot spreekt van Android 6.0.1 deze hoogstwaarschijnlijk onder het eigen OxygenOS draait dat hierop gebaseerd is. Voorlopig omcirkelen we donderdag 7 april 2016 in onze agenda maar totdat we een officiële uitnodiging hebben gekregen raden we aan een en ander met een korreltje zout te nemen. OnePlus is namelijk wel vaker van tactiek veranderd.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel