Plaatjes tonen mogelijke OnePlus 3


OnePlus komt volgend jaar met een opvolger van haar OnePlus 2. Mogelijke renders van deze OnePus 3 lijken nu binnen te zijn. Op het eerste gezicht is duidelijk dat het ontwerp geheel anders wordt.

OnePlus timmerde afgelopen jaar stevig aan de weg. Niet alleen bracht het de OnePlus 2 uit, het kwam ook met een 5 inch exemplaar; de OnePlus X. Verder verraste het met een iPhone-hoesje en baarde het opzien door een USB Type-C kabel uit te geven die zich volgens Google niet strikt aan de standaard houdt. Voor volgend jaar staat deze OnePlus 3 op de planning dat mogelijk weer een echte 'flagship killer' wordt.

OnePlus 3
OnePlus' Flagship Killer voor 2016

Het ontwerp gaat flink op de schop zo lijkt. De vingerafdrukscanner is weg en onderin zit een speaker, mogelijk stereo. We zien wel een dubbele LED-flitser achterop terug maar de laser autofocus ontbreekt. OnePlus zou onder de motorkap kiezen voor de Snapdragon 820-processor, denkt de bron tenminste. Zij menen ook dat het beeldscherm nog steeds gebruik maakt van een Full HD-resolutie. Het lijkt voor de hand te liggen dat je voor deze OnePlus 3 ook een uitnodiging nodig hebt om hem aan te kunnen schaffen. OnePlus schafte dit systeem af voor de OnePlus 2 maar helemaal verdwijnen doet het waarschijnlijk niet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel