Apple iPhone 6c komt mogelijk samen met Apple Watch 2 in maart


Al eerder gingen er geruchten dat Apple begin 2016 een nieuwe 4 inch grote iPhone zou lanceren. Dat lijkt toevallig ook het moment dat de Apple Watch aan vervanging toe is. Apple combineert mogelijk beiden in een speciale keynote.

Nu kondigde Apple de Apple Watch in september van 2014 aan. Een opvolger zou niet in 2015 komen zo maakte het bedrijf al bekend. In plaats daarvan moeten we denken aan het moment waarop de Watch in de winkel kwam; namelijk in het voorjaar. Die extra tijd heeft Apple gebruikt om de software te optimaliseren. Achter de schermen werd intussen aan versie 2 van het horloge gewerkt.

Apple Watch event
Het Apple Watch-event van maart 2015

Deze moet ergens in maart 2016 uitkomen. Tijdens diezelfde onthulling kunnen we een nieuwe 4 inch grote iPhone verwachten. Een exacte naam hebben we nog niet, mogelijk wordt het iPhone 6c of iPhone mini. Duidelijk lijkt wel dat het hier om een metalen iPhone gaat met ondersteuning voor Apple Pay. Van de Apple Watch 2 wordt gezegd dat hij mogelijk over een camera zal beschikken en mogelijk enkele nieuwe sensoren. Dat zal weer tal van nieuwe mogelijkheden opleveren.

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     TelefoonDiscounter.nl
16 GB Black Refurbished € 119,00 € 119,00   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel